Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: kampung sendiri

  1. #1
    Prebet docter's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Muar, Johor
    Posts
    1

    Default kampung sendiri

    mcm mane nk musnakkan bangunan sendiri ek??
    ejump

  2. #2
    Lans Koperal JAZZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Utara Selatan
    Posts
    57

    Default

    suruh orang lain attack dengan TARBIL atau pergi kat Bangunan Utama yang Tahap 10 keatas dan pilih sendiri
    people nowdays are not concern anymore bout themselves, except me and you!

    so it is nothing

  3. #3
    Green7
    Guest

    Default

    Ala kau buat musnah,jadi musnah la tu pun lembab

  4. #4
    Green7
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by docter View Post
    mcm mane nk musnakkan bangunan sendiri ek??

    Ish mula2 kau pergi masuk universiti,lepas tu kerja,lepas tu buat bangunan klcc astu kau pun musnakkan

  5. #5
    Staff Sarjan alquoira's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    166

    Default

    bg lar jawapan yang relevan... awak nie kan..

    nak musnahkan bangunan kat kampung sendiri mestilah mempunyai bangunan utama level 10.. klik kat bangunan utama, dan di situ ada list bangunan yang ingin dimusnahkan..
    bangunan akan dimusnahkan mengikut level..

  6. #6

    Default

    kalo musnah pakai bangunan utama slow...satu level pon makan masa...so gunakan tarbil dari kampong kite yg lain...skali hentam rata la...

  7. #7
    Staff Sarjan alquoira's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    166

    Default

    betul2.. tp sekali tarbil awak hentam bangunan lain.. haha

  8. #8
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    senang je ko nak musnahkan bangunan..ko buat kesalahan..lepas tu kena ban..level bangunan pun turun..ok tak idea aku?

  9. #9
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Key Ell
    Posts
    40

    Default

    biar lmbt aslkan selamat..

  10. #10
    Green7
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Green7 View Post



    Ish mula2 kau pergi masuk universiti,lepas tu kerja,lepas tu buat bangunan klcc astu kau pun musnakkan
    bile mase lak aku tulis camni..??
    mode tlg check...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •