Results 1 to 3 of 3

Thread: Chief Yang Pening

  1. #1

    Red face Chief Yang Pening

    Good Day semua...

    Nak tanye nih..apesal chief saya tak boleh tawan kg org lain..here's the situation, b4 nih, say jadi sitter akaun kawan..now die dah tak main, so saya nak tawan kg die..few days ago, saya dah cancel name die dr sitter [profail>akaun] n die pun dah cancel name saye (mestilah dah cancel kan sbb saye dah tak boleh log in akaun die gune pass saya)..tapi pagi tadi, saye antar chief and ini report yang saya dapat :

    Maklumat Penyerang ialah penjaga kepada pembela.

    sekarang, ape saye perlu buat? kene tunggu bape hari lagi ke br bole tawan gune chief..???

  2. #2
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    ni mesti kes tak baca perubahan peraturan oleh abang ADAM kita...

    2.6 Penjajahan diantara pemain yang bersambung dengan fungsi penjaga dan pengguna sama pc adalah tidak dibenarkan. Selepas membatalkan fungsi, terdapat 2 minggu tempoh menunggu sebelum penjajahan dibenarkan. Penjajahan diantara pemain yang berada dalam satu persekutuan atau ahli persekutuan yang memiliki konfederasi rasmi adalah tidak dibenarkan. Selepas membatalkan fungsi, terdapat 2 hari tempoh menunggu sebelum penjajahan dibenarkan.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    ni mesti kes tak baca perubahan peraturan oleh abang ADAM kita...

    2.6 Penjajahan diantara pemain yang bersambung dengan fungsi penjaga dan pengguna sama pc adalah tidak dibenarkan. Selepas membatalkan fungsi, terdapat 2 minggu tempoh menunggu sebelum penjajahan dibenarkan. Penjajahan diantara pemain yang berada dalam satu persekutuan atau ahli persekutuan yang memiliki konfederasi rasmi adalah tidak dibenarkan. Selepas membatalkan fungsi, terdapat 2 hari tempoh menunggu sebelum penjajahan dibenarkan.
    Owh..Patut la..Thank buyet sbb jawab kan...lame gak 2 minggu nak tunggu..

    Thread dah boleh ditutup..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •