Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 92

Thread: T3.6 Version comment's

  1. #31
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    RP limitation = askar keluar masuk kalau tak silap..


    "Never trust someone with mask"

  2. #32
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    RP limitation = askar keluar masuk kalau tak silap..
    uh??
    ape tbe2 askat keluar masuk ni?
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  3. #33
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by fumakiller View Post
    aku setuju dgn RP limit tu
    bagus utk newbie dan akan menjadikan titik perhimpunan ada bnyk function selain utk terbil sahaja..
    ia juga boleh kurangkan penggunaan bot atau farming machine..

    thumb-up
    farming machine?? bot?? maknenye sape2 yg guna program tu pc yg raidkan utk dia..

  4. #34
    Leftenan Muda ud1nh0's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Java, Indonesia
    Posts
    415

    Default

    Quote Originally Posted by daniellebonanno View Post
    it's not about the farming maching or what so ever.
    but even we raid secara manual pun, ianya tetap terbatas!
    i cant imagine that. it's hard you know. hard hard hard
    so it is not about fair/unfair,it is about difficulty...More handicap to send reinforcements,fakes and attacks..Playing strategies should adapt to adjust the new game features and limitation...

  5. #35
    Leftenan Muda ud1nh0's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Java, Indonesia
    Posts
    415

    Default

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    RP limitation = askar keluar masuk kalau tak silap..
    how about cfd waves coming to ours?Did those affect our troops movement and did our rally point limits those waves?

  6. #36

    Default Bagus!!

    Bagus ni t3.6.

    Tujuan sampingan adalah untuk mengurangkan penggunaan skrip luar yang dilarang seperti greasemonkey/travian beyond dan sebagainya.

    Sekarang travian sendiri akan menyediakan kemudahan kemudahan yang selama ini diberikan oleh skrip/bot yang melanggar peraturan permainan.

    Korang pn tak kene ban ngn mh..

  7. #37
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    n jgn lpe..
    byk kemudahan2 baru...
    yg aslnye ade kat akaun plus, skang dah bgi free..
    mcm2..
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  8. #38

    Default

    wtf

    4 troops movements per rally point level?

    no more second village in 7 days anymore on travian t3.6 i guess

    kalau rp upgrade tu diorang maintain rasanya banyak hardcore travian player akan quit game nih

  9. #39
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by travianaddict View Post
    wtf

    4 troops movements per rally point level?

    no more second village in 7 days anymore on travian t3.6 i guess

    kalau rp upgrade tu diorang maintain rasanya banyak hardcore travian player akan quit game nih
    x la..
    sblom tu dorang akan bangkang cdangan ni dulu
    pasttu dorang mogok..
    pastu mungkin pihak travian tpakse x gne limit tuh..
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  10. #40
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by Gonzal3z View Post
    Bagus ni t3.6.

    Tujuan sampingan adalah untuk mengurangkan penggunaan skrip luar yang dilarang seperti greasemonkey/travian beyond dan sebagainya.

    Sekarang travian sendiri akan menyediakan kemudahan kemudahan yang selama ini diberikan oleh skrip/bot yang melanggar peraturan permainan.

    Korang pn tak kene ban ngn mh..
    tapi sume tu kena pakai gold..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •