Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: natar vs ibukota biasa

  1. #21

    Default

    Natar nak serang pon serang la.. apa nak takut!!

  2. #22
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    natar mau serang ka...
    aku rasa tak mungkin...
    habis napa natar tak serang2 aku lagi....
    aku dah lama nantikan sapa2 bawa ratusan ribu askar sapu kampong sy....
    sejak mula tak da sapa2 nak serang kampong aku...
    huh.....

  3. #23
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    wowowowo..aku tanya sebab natar on the way serang aku da....aku bukan ada ww pun..

    Natar Serangan ke atas XXXXXXX

    Askar-askar ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
    Ketibaan dalam 43:21:24 jamdi 02:32:33 pm

    tak caye lepas ni aku paste war report kat sini..

    ada apa2 penjelasan lagi?
    itu hanya fake....natar hnya menyerang pemegang WW dan pemegang artifak sahaja
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  4. #24
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    wow...
    cam ner n atar pon boleh buat fake attack....

    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 3 seconds.]

    malasnyer

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •