Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: natar vs ibukota biasa

  1. #1
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default natar vs ibukota biasa

    nak tanya adakah natar serang ibukota biasa?(bukan WW)

    selepas meninjau ibukota kita adakah dia(natar) akan serang ibukota yg ditinjaunya.
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    releks je...
    brani dtg la...
    dpt la pingat pembela mingguan... hehehe

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    nak tanya adakah natar serang ibukota biasa?(bukan WW)

    selepas meninjau ibukota kita adakah dia(natar) akan serang ibukota yg ditinjaunya.
    dia attk kampung WW je..

  4. #4
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by wannabil View Post
    dia attk kampung WW je..
    ye ke blh caye?hehehe

    nak monderator jawab.
    Last edited by buyet; 11-11-2009 at 04:52 PM.
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

  5. #5
    Prebet
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    dasd
    Posts
    4

    Default

    Takut Sangat...
    Kata CamNei Kat NATAR..
    "WalauPun Maut Datang Menyingah...Aku Xrisau Dgn MU.."
    wkaka

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    ye ke blh caye?hehehe

    nak monderator jawab.
    x caye baca ni http://forum.travian.us/showthread.php?t=43609

    Quote Originally Posted by CrimeLife View Post
    Takut Sangat...
    Kata CamNei Kat NATAR..
    "WalauPun Maut Datang Menyingah...Aku Xrisau Dgn MU.."
    wkaka
    ko nak cakap ngan natar.. same je laa mcm ko ckp kat computer
    Last edited by wannabil; 11-11-2009 at 05:37 PM.

  7. #7
    Lans Koperal JAZZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Utara Selatan
    Posts
    57

    Default

    Dier serang yang ader WW village jer....
    people nowdays are not concern anymore bout themselves, except me and you!

    so it is nothing

  8. #8
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    wowowowo..aku tanya sebab natar on the way serang aku da....aku bukan ada ww pun..

    Natar Serangan ke atas XXXXXXX

    Askar-askar ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
    Ketibaan dalam 43:21:24 jamdi 02:32:33 pm

    tak caye lepas ni aku paste war report kat sini..

    ada apa2 penjelasan lagi?
    Last edited by buyet; 11-11-2009 at 07:21 PM.
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

  9. #9

    Default

    ko ada artifak?

  10. #10
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    semuanya aku tak ada...apa2 yg berkaitan natar dan ww aku tak ada..cuma dia dapat tinjau 45000 askar pertahanan aku.

    aku dan sorang lagi kawan aku kena serang,so risalah yg mengatakan natar hanya serang ww tak blh pakai lagi.
    Last edited by buyet; 11-11-2009 at 08:33 PM.
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •