Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: seseorang tahu kata laluan saya,masuk,buat kacau&kena serang!!!

  1. #11
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    aku rasa ko atau sitter ko ada guna autofarm..bila ko sett auto farm dan tak pernah del mesin tu..setiap kali login dia akan terus serang kg yg telah ditetapkan..hehehe...

    yg kedua..mgkin sitter ko ada org jaga kg dia mggunakan password...hahaha
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

  2. #12
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    habismacam mana kamu tahu tentang autofarm...
    adakah kamu pon pakai script

  3. #13
    Koperal buyet's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    moscow
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    habismacam mana kamu tahu tentang autofarm...
    adakah kamu pon pakai script
    sila buka tread lain sekiranya ada pertanya.
    [SIGPIC]HIDUP ADALAH SUATU PERJUDIAN

  4. #14
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    sila buka tread lain sekiranya ada pertanya.
    ini bukan pertanyaan utama....
    ini adalah jawapan yg harus kamu berikan....
    selalunyer orang yg tau tu ada pengalaman.....
    aku mengaku aku pernah pakai.... skarang tak
    kamu pernah ker

  5. #15

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Sini bukan tempat borak,,,
    Sila kembali ke topic yang asal...
    !!!


  6. #16
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    sng citer men kt rmh je..
    kalo men kt luar tu,
    tgk2 la ade keylogger x..
    zmn skang ni cc pon bkn leh caye sgt
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  7. #17
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    zaman skarang ramai orang makin pandai untuk hack....
    daripada tukar jer pass akaun kamu...
    try tukar pass email kamu....
    kalo tak jaya...
    buang siter.....
    kalo tak jaya...
    sure orang hack

  8. #18
    Lans Koperal markpitz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuala Terengganu, My
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by 1qmal View Post
    btul tu.

    n, delete history.
    kalo bleh, men guna google chrome incognito.
    aku guna ni,senang skit.
    perlu ke buat, ak xbuat pun
    tu la sbbnya user dh pass still ada bleh ak nk msuk kt server

    Terima kasih atas lawatan anda

    Jika orang lain ada menggunakan komputer ini, anda patut padamkan cookie demi keselamatan anda:
    Padamkan cookie
    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    sbb tu ada peringatan ni tiap kali logout
    sorry bro,kekadang klu nk cpt hnya tkn X /pangkah/tutup je browser tu tnpa,logout&pdm cookies,tu la sbbnya username & pass still ada lg
    sbb igtkn dh mmg logout benar

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    hmm...
    ini dah kes serius nie....
    kamu main kat tempat apa....
    cc atau apa?
    kalo kat rumah tak per....
    kedua..... pernahkah kau bermusuhan ngan sitter ko....
    atau mempunyai melebehi 1 sitter.....
    ketiga..... ada tak sapa2 dalam keluarga kamu main travian....
    keempat.... paling utama..... try tukar password email ko tu.....
    tak mungkin sorang tu tahu setiap kali pass kamu ditukar.....
    tengok email ko.... adatak ko share email ko ngan sapa2.....
    kelima.... ada tak kamu padam cookies lepas habis main.....
    keenam.... adakah sitter kamu yg buat..... jika
    kamu terlalu yakin yg dia tak wat.....
    ketujuh..... tanya jer sitter kamu dia main kat mana......
    meskipon kamu tuka2 pass kamu....
    sitter tetap boleh masuk ngan pass dia................
    jadi takyahlah penat2 nak tengok tuka pass....
    kerana mungkin ada orang nampak sitter kamu masuk ngan passnyer....
    kelapan.... cek serangan..... normal atau serbuan.....
    aku tau semua suka serbu....
    tapi kalo mungkin ada normal..... sure dia tahu pass kamu....

    kini... aku boleh menyalahkan sitter kamu untuk ni.......
    pertama.... kalo dia selalu masuk... mengapa dia taknak sengaja nak
    tuka pass....
    kedua.... napa dia tak tukar profail..... sedangkan sitter tak leh massuk profail....

    dan untuk sebab lain.....
    beritahu apa nama ko dalam server tu.....
    beritahu sapa sitter kamu
    dan bagitahu pop...
    kerana pop memainkan peranan penting dalam sesebuah benda...
    tak kanlah orang kuat nak hack orang lemah.....
    buat susah jer....
    mungkin orang lebih lemah hack kamu...
    kalo pop kamu seperti 500 kebawah....
    sure depa cemburu kat kamu....

    daripada semua2 sebab... ada satu kemungkinan...
    adakah kamu sengaja reka cerita untuk spam....
    hehee... aku gurau jer...
    beritau semua nie dan biar kami semua tolong....
    kalo tak nak identiti pecah...
    pm jer kat saya... k
    1- bro,ak main kt library, public komputer
    ye sebab ak xduk rumah,duk kt kampus
    laptop ada tp wireless lmbt gile
    internet kt library lg laju,tu sbbny ak main kt lib
    klu nk ckp yg main game travian ni ramai la jugak coz mmbr ak pun main juga
    klu ak pi library ak spruh org bukak game ni
    game ni sgt glamer kt kampus ak,hee
    terutamanya chinese, tp depa main kt server china, klu tgk dr bahasa yg diorang guna
    bdk melayu main kt server my la
    klu dak arab main kt server arab
    2- ak xprnh bmsuh dgn sitter, kami sgt baik giler
    3- siapa la dlm keluarga ak nk main ye
    4- dh brpa kali daaa tukarrrr
    5- email sendiri-sendiri la bro,xkan nk share plak,email bkn kne byr pun,kn byk servis email percuma seperti Yahoo mail,Gmail,Windows Live Hotmail,AOL,Lycos...
    sape yg tahu password ak, taip kt keyboard punya la laju,sape smpt tangkap
    klu guna pass tu xprnh guna nama awek,mmber k,coz senang org teka
    5->ya mmg aku xpernah pdm cookies lps main coz nk cpt(ak tkn X je)<-ini satu kemugkinan bsr
    -sitter ak baik,ak knl dia lbh dr awek ak sndri
    -ya ak mmg sgt2yakin&
    ini xberkaitan dgn sitter pun
    7-sitter ak main kt rmh dia la,dlm family,dia sorg yg main,apa kaitan dgn main kt mana pula??
    ya,mmg sitter boleh masuk dgn pass dia
    apa kaitan nak tgk dia tukar pass pula??
    itu bende yg ak xnmpk,tp bleh jd mgkin juga,tp akaun sitter ok je
    apa motif yg org yg masuk dr sitter ak&msnhkn akaun aku,pdhl bknnya musuh ak&ak xknl pun!
    8-yg ni xyah ckp,sbb ak mmg berhalus dlm mmbuat srgn
    apa kaitannya kalu bt srg normal dia tahu pass???

    jgn slhkn sitter ak!dia xslh
    org yg hack pass tu slh
    [pertama.... kalo dia selalu masuk... mengapa dia taknak sengaja nak
    tuka pass....
    kedua.... napa dia tak tukar profail..... sedangkan sitter tak leh massuk profail....]
    apa yg bro merepek ni mmg xfhm langsung!
    apa kaitan dia tukar pass dia dgn akaun ak,klu dia tukar pass dia still bleh login untuk msuk ke akaun ak gna pass dia yg bru kn???
    apa kaitan dia tukar pass dgn tukar profail pulak,makin pening soalan ni,btul xni??
    sitter mna bleh tukar profail kiter
    dia hnya just blh msk, up lvl resoursr,bangunan,train askar,bt penyelidikan,bt srgn & bantuan, tu je

    id ak ialah A-fiq,cr la sever mn
    pop kseluruhan ada lbh krg kt 3500, kg sblum kne srg ada kt 970, skrg dh 250(yg ni utk apa?)
    apa pulak kaitannya klu pop 500 kebwh org cmburu
    klu yg 500 keatas la bru depa cmburu!

    pndai2je nk rumuskan ak spam
    klu x ak xkn post saja2pnt jgk nk taip!apa motif sje nk post,org sbgai student lg byk hal lain nk bt
    identiti apa la ni,dlm server ke
    pm tu mcmna pula?

    Quote Originally Posted by buyet View Post
    aku rasa ko atau sitter ko ada guna autofarm..bila ko sett auto farm dan tak pernah del mesin tu..setiap kali login dia akan terus serang kg yg telah ditetapkan..hehehe...

    yg kedua..mgkin sitter ko ada org jaga kg dia mggunakan password...hahaha
    mgkin juga tp
    sitter ak tahu ke smua bnde tu?
    aku prnh IGM dia psl bnde tu, dia xtahu menahu pun
    xtau la kalau dia tu bohong

    Quote Originally Posted by Mr.Lee View Post
    Sini bukan tempat borak,,,
    Sila kembali ke topic yang asal...
    !!!


    Quote Originally Posted by syazim View Post
    sng citer men kt rmh je..
    kalo men kt luar tu,
    tgk2 la ade keylogger x..
    zmn skang ni cc pon bkn leh caye sgt
    bt0l tu,he

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    zaman skarang ramai orang makin pandai untuk hack....
    daripada tukar jer pass akaun kamu...
    try tukar pass email kamu....
    kalo tak jaya...
    buang siter.....
    kalo tak jaya...
    sure orang hack
    ak dh tahu knp sbb aku logout tp xpdm biskut,eh cookies
    ataupun ak xlogout terus keluar/tekan X pd browser


    ok,smua dh jelas,ini berpunca dr slh ak sndiri
    -ak xlogout, terus pangkah X/close browser tu,klu firefox store lg user&pass tu
    -ak xprnh clear cache&cookies sbb mls nk isi login utk facebook&hotmail!


    ok,blh la nk ttp pun


  9. #19

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by markpitz View Post


    ok,blh la nk ttp pun

    Permintaan dari pemula topic...

    {Locked
    }


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •