Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Nak tanya 2 perkara

  1. #1

    Question Nak tanya 2 perkara

    Persolan 1
    Nak tanya sat.... Erh my1 kan baru start server baru? Knpa ada org ckp macam dah nak end dah....

    Persolan 2
    Saya skrg ada akaun plus....Kalau saya bina 2 bangunan serentak dan cancel yang ke-2....Sumber yg dibagi balik akan berkurangan?

    Saya mengucap terima kasih dahulu kpd org yg post tip bagi saya nanti

  2. #2
    Lans Koperal JAZZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Utara Selatan
    Posts
    57

    Default

    Jawapan 1

    diorang tengok ader tulis WW kat statistik tu... diorang ingat nak end...

    Jawapan 2

    kalau dah buat bangunan dan cancel memang le cikit sbb dah buat... pastu runtuh... rugi la...

    macam rumah ko... dah naik batu.... nak naik bumbung pastu ko kata runtuhkan... ko jugak yang rugi....
    Last edited by JAZZ; 11-17-2009 at 08:37 PM. Reason: salah tulis... :D
    people nowdays are not concern anymore bout themselves, except me and you!

    so it is nothing

  3. #3
    Pegawai Waren I 1qmal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    321

    Default

    jwpn 1: no arguements

    jwpn 2: dia cuma bg balik a certain amount ress balik, brapa % i'm not sure
    playing my1

    YEAAAAAAAAHHHH
    all A's
    woot woot

    Wkwkwkwk...Biri2 unit apporching!...ready! set! mbekkk...

    "sometimes slow but steady, fast too speedy"

    Wkwkwkwk...

  4. #4
    Staff Sarjan alquoira's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    166

    Default

    Persolan 1
    Nak tanya sat.... Erh my1 kan baru start server baru? Knpa ada org ckp macam dah nak end dah....

    Persolan 2
    Saya skrg ada akaun plus....Kalau saya bina 2 bangunan serentak dan cancel yang ke-2....Sumber yg dibagi balik akan berkurangan?


    answer..

    1. sape yang cakap dah nak end? server baru jer start.. lol

    2. ya..

  5. #5
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    hmm...
    ada apa2 persoalan...
    sebelum kamu tanya aku dah teka...
    kamu tanya...
    bangunan kedua mereka tak bina lagi....
    habis kenapa separuh sumber....
    itu jer soalan yg aku tak tahu terangkan...
    minta kawan2 yg lain tolong kali nie...
    new year back to school

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    hmm...
    ada apa2 persoalan...
    sebelum kamu tanya aku dah teka...
    kamu tanya...
    bangunan kedua mereka tak bina lagi....
    habis kenapa separuh sumber....
    itu jer soalan yg aku tak tahu terangkan...
    minta kawan2 yg lain tolong kali nie...
    soalan apekah diatas..???pening aku...

  7. #7
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    k... biar aku terangkan soalan tu...
    kan bila da akaun plus boleh buat 2 pembangunan...
    bangunan kedua tu belum pon dibina....
    napa separuh jer yg dipulangkan
    new year back to school

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    k... biar aku terangkan soalan tu...
    kan bila da akaun plus boleh buat 2 pembangunan...
    bangunan kedua tu belum pon dibina....
    napa separuh jer yg dipulangkan
    maksud ko cancel pembinaan bangunan pastu resos dpt separuh dari amaun asal?

  9. #9
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    ya..
    padahal bangunan tu belum dibina
    new year back to school

  10. #10

    Default

    ooo....skrg saya tau dah...trma kasih ~ topik ini boleh tutup dah ~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •