Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: tumpang tanya

  1. #21
    Prebet
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    10

    Default

    aku pun same...

  2. #22
    Ominificent
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by darkfox95 View Post
    aku rasa di terus x nak main....upgrade sakit lepas tu senang2 je dirobohkan.....mungkin die bunuh diri
    travian bukan permainan untuk yang hendak menbina (sim city) main travian mesti ada persediaan kehilangan semua dalam sekelip mata malaysia server 2 terlalu menbosankan dominasi yang keterlaluan semua pengecut yang tiada semangat untuk bersaing

  3. #23
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    main speed laa.. br terasa cabaran.. WW dah start kt comx.. hero lvl melonjak ke lvl 20 dlm sekelip mate XD


    "Never trust someone with mask"

  4. #24
    Ominificent
    Guest

    Talking

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    main speed laa.. br terasa cabaran.. WW dah start kt comx.. hero lvl melonjak ke lvl 20 dlm sekelip mate XD
    speed server macam estassy sekali ambil akan ketagih 2 kali sudah takut hidup dalam kebimbangan setiap hari haha

  5. #25
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Penang
    Posts
    23

    Default

    Betul2, member sangup call saya kat tempat kerje semata-mata suruh saya jaga acc. dia dekat comx pasal dia ada hal penting. dengan hati yang ikhlas pun tolong la member, walaupun kerje setinggi gunung kinabalu atas meja
    i am noob.. but the are others who more noob that me

  6. #26
    GreaT RuleR MoNTeL's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by Ominificent View Post
    travian bukan permainan untuk yang hendak menbina (sim city) main travian mesti ada persediaan kehilangan semua dalam sekelip mata malaysia server 2 terlalu menbosankan dominasi yang keterlaluan semua pengecut yang tiada semangat untuk bersaing


    ramai pemain yang mengadu server my2 adalah server travian yang paling membosankan
    hi kawan2!

  7. #27
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    tahu takpe..
    aku sampai hilang semangat nak bermain dekat my2..
    my2 terlalu banyak dikuasai oleh orang pengecut..
    bila tengok kita naik populasi sikit..
    terus tarbil...
    selepas itu aku ada dengar yang ramai player hendak pulaukan my2..
    tak tahu betul ke tidak...
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  8. #28
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    JayBee
    Posts
    24

    Default

    betul 2...
    walaupon dorg dah tukar nama ally
    tp still dlm 1 group...
    mcm xder apa perubahan jer...

    PROTECT EACH OTHER
    Try One Of Us,
    We'll Attack You TOGETHER
    We'll Give You NO MERCY
    We'll Give You a FEAR
    TILL THE END !!!

    Then.. Why so Serious?!!

  9. #29

    Default

    ye ke bosan?
    tak tau lak aku.

    tp x berapa paham sgt ape yg diperkatakan di atas.

  10. #30
    Bear D Eater
    Guest

    Default

    aku main my1 n my3 best aje..xtau la plak pasal my2...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •