Results 1 to 9 of 9

Thread: Gold Club, Boleh pindah atau tak?

  1. #1
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default Gold Club, Boleh pindah atau tak?

    Berkenaan ngan gold club tuh....
    Nak tanya satu perkara....

    Boleh tak dipindahkan apabila kita tutup acc yang dah beli gold club....
    Sebab acc tuh dah x dapat nak bertahan, terpaksa buka acc baru di kawasan lain....
    Atau kena beli lain di acc baru tuh....

  2. #2
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    apabila anda telah delete akaun..
    anda akan menerima link tentang pemindahan emas....
    emas tiada tempoh tamat....
    tetapi anda tidak boleh pindahkan gold club
    new year back to school

  3. #3
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Emas tuh mmg tau dapat dipindahkan....

    Jadi kena beli lain la gold club tuh ya....
    Nampaknya kalau dah beli, kena bertahan le ngan acc tuh....

    Kalau x membazir lagi emas nak membeli gold club sekali lagi....

  4. #4
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    yer..
    hari nie beli gold club...
    esok delete akaun..
    kalau topup gold sms pun lebih kurang perlukan rm20
    new year back to school

  5. #5
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Default

    kelab emas tu sbenarnya utk apa, maksud aku kelebihan dia...

  6. #6
    Pegawai Waren II TeUtoN gRzzZz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    TeReNggANu
    Posts
    179

    Default

    BLeh x terangkan untuk kami atau kasi link ke???

  7. #7

    Default

    nak tanya...aku dah purchase gold club...dia cakap ada kelebihan crop finder...senarai serbuan..dan etc...tapi kat mana nak klik link tu...kat bahagian emas plus pun takder...kat mana yea...bley ajar tak

  8. #8

    Talking

    sesiapa tahu tak kat mana nak guna kelebihan kelab emas nih...dah purchased tapi x nampak kelebihan dia lar...cakap bley dapat senarai serbuan dengan crop finder tapi xder pun

  9. #9

    Default Kelab emas

    Kepada pemain,

    Semua server akan dinaiktaraf ke T3.6 dalam masa terdekat ini.

    Semua pelayan akan ditingkat ke versi T3.6 dengan ciri ciri seperti berikut:

    Perubahan:

    * Titik Perhimpunan: hanya 5 pergerakan pasukan (serangan, serbuan dan bantuan) bagi setiap tahap.
    * Status ikon untuk laporan, untuk mengenalpasti perdagangan serangan mudah tanpa kerugian dan sebagainya.
    * Penyelidikan berturutan untuk kedai senjata dan kedai perisai
    * Cukup sumber hari.... dan jumlah sumber selepas serangan dipaparkan tanpa PLUS (dan untuk akademi, kedai senjata dan kedai perisai)
    * Pautan terus ke perdagangan NPC
    * Pautan terus ke "pembinaan serta merta"
    * Pilihan 10% bonus serangan dan pertahanan dihapuskan (hanya untuk server baru)
    * Kos akaun PLUS turun dari 15 kepada 10 (hanya untuk server baru)
    * Grafik-grafik untuk artifak dan lapangan sumber
    * Kampung dan panel pautan terdapat fungsi "collapse"
    * Bagi fungsi "dapatkan pemain" untuk emas, pemain akan hanya menerima emas setelah akaun yang diperkenalkan mengasaskan kampung kedua (bukan lagi populasi 75)


    kelab EMAS:

    * kos kelab EMAS adalah 100 emas (server biasa) & 50 emas (speed server) untuk sepanjang waktu pelayan
    * Pasukan dalam perjalanan balik boleh dipanggil serta merta dengan kos 5 emas (hanya pelayan BARU). Pasukan tidak boleh dipanggil balik jika kampung tersebut sedang diserang dalam tempoh kurang 3 jam.
    * Pakar membina boleh membina 3 pembinaan berturutan dengan kos 1 emas setiap satu.
    * Hantar keluar semua askar sebelum serangan datang (mereka keluar pada saat serangan dan kembali 180 saat kemudian) dengan 2 emas setiap kali membuat penghindaran. Jumlah penghindaran boleh dikawal untuk setiap kampung secara berasingan.askar mesti telah berada dalam kampung selama 10 saat kecuali mereka baru pulang dari penggunaan fungsi ini (server baru sahaja).
    * Laluan perdagangan selama 7 hari, 2 emas setiap laluan selama 7 hari (hanya untuk kampung sendiri)


    Ciri ciri percuma yang terdapat dalam Kelab Emas:

    * Pedagang bergerak tiga kali (atas pilihan)
    * Senarai kampung sasaran - memudahkan anda memilih sasaran dengan jumlah askar yang boleh ditetapkan.
    * Pencarian 15 dan 9 lapangan sumber dengan bonus pilihan untuk oasis.
    * Statistik serangan memudahkan anda melihat tahap efektif serangan anda ke atas kampung tertentu.

    Sebarang perubahan akan saya umumkan kemudian ^_^


    cipkuk
    MoD
    TraviaN.CoM.My
    ______________________________________________________________________________

    p/s: reply from my iPhone 4 16gb

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •