View Poll Results: Waktu Keamanan berakhir pada?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • 1hb jam 1800

    11 21.57%
  • 2hb jam 1800

    40 78.43%
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Waktu Keamanan

  1. #11
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    48 jam waktu keamanan dan bonus plus mcm masa hari raya puasa lepas....

    Baru boleh cepat skit bangunkan kg dalam masa bertenang nih....

    Rasanya 48 jam boleh menang nih....
    Dah 30-8....

  2. #12
    WW HoldeR Nalysha's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Somewhere
    Posts
    17

    Default

    " Undi tuk batalkan waktu keamanan de tk?

    Bosan weh tk ngadap travian............
    per daa........ "

    Bukn Sha ckp tuh, mmber yg ckp..

    Wherever you go, Whatever u do, May the angels watch over u
    If u love life, Life will always love u too.
    Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
    Heal the past; Live the present; and Dream the future !!

  3. #13
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    nak tunggu ni.. reg dekat2 nak waktu keamanan..

    perlindungan pemain +waktu keamanan ... sure best..

    sapa2 ada ref link boleh la beri..

    ps: panjangkn lah lagi waktu keamanan.. klo boleh sampai 3 bulan trus..

  4. #14
    Prebet
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    MG
    Posts
    8

    Default

    Kalau boleh 1 minggu pun dah cukup,ko nak 3 bulan lak...

    Saya Umar Al-Khattab dari myx.

    Saya Young Brother dari my1 dan my5.

    Saya Idris bin Hud dari my3.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •