Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: apa terjadi kepada askar yg terperangkap dlm banned acc dan cancelled acc?

  1. #1
    Prebet Pasar Tahap 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    in front of my pc of course
    Posts
    9

    Question apa terjadi kepada askar yg terperangkap dlm banned acc dan cancelled acc?

    Askar aku terperangkap dlm 1 acc inactive smlm. yg peliknya aku atar support utk attk norml tp terperangkap jgak, pop dia 140 askar aku terperangkap 70, aku xtau la bape besar perangkap dia ni... so kalo dia cancel acc ape jadi kat askar aku?,aku nk buat askar byk2 skit bru gi retrieve...yg terperangkap bukan mende murah mcm maceman, yg lekat TT+haeduan+settler... giler kene amik balik ni... rugi anta setttler... igt leh angkut resc, tp kena tgkapplak.. tergendala kampung baru aku....

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    32

    Default

    releks la...
    x mungkin tahap perangkap dia 20...
    ko bwak troop lebih 400 mesti lepas askar ko...

  3. #3
    Koperal Deathcyther's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    My, S
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by Pasar Tahap 1 View Post
    Askar aku terperangkap dlm 1 acc inactive smlm. yg peliknya aku atar support utk attk norml tp terperangkap jgak, pop dia 140 askar aku terperangkap 70, aku xtau la bape besar perangkap dia ni... so kalo dia cancel acc ape jadi kat askar aku?,aku nk buat askar byk2 skit bru gi retrieve...yg terperangkap bukan mende murah mcm maceman, yg lekat TT+haeduan+settler... giler kene amik balik ni... rugi anta setttler... igt leh angkut resc, tp kena tgkapplak.. tergendala kampung baru aku....
    Boleh serang ke desa yg kena banned? senang jer cari member yg byk askar (dlm ally) mintak ler dia tlg attack...sekurang2nya 300++ askar mungkin leh lepaskan askar ko...gaul boleh buat perangkap sampai beratus...

  4. #4

    Default

    try to not forget to use normal attack..

    not raid

  5. #5

    Default

    ataupun ko tlg kawan dalam ally ko.......

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Pasar Tahap 1 View Post
    Askar aku terperangkap dlm 1 acc inactive smlm. yg peliknya aku atar support utk attk norml tp terperangkap jgak, pop dia 140 askar aku terperangkap 70, aku xtau la bape besar perangkap dia ni... so kalo dia cancel acc ape jadi kat askar aku?,aku nk buat askar byk2 skit bru gi retrieve...yg terperangkap bukan mende murah mcm maceman, yg lekat TT+haeduan+settler... giler kene amik balik ni... rugi anta setttler... igt leh angkut resc, tp kena tgkapplak.. tergendala kampung baru aku....
    yg ko pakai settler gi raid kg org bt ape???settler bknnye leh curi ress pun...

  7. #7
    Prebet Pasar Tahap 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    in front of my pc of course
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Vilotec View Post
    yg ko pakai settler gi raid kg org bt ape???settler bknnye leh curi ress pun...
    aku gi hantar settler gi jalan2 sebab ada incoming attack la... sape kata settler xleh curi resource? 3000 dia bleh bw... ko ni bia betul.... bw settler dgn escort la of course... igt sesaja aku hantar dia berjalan 1 jam? mendeni unexpected nak wat camne...

  8. #8
    Prebet Pasar Tahap 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    in front of my pc of course
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Dermaga View Post
    releks la...
    x mungkin tahap perangkap dia 20...
    ko bwak troop lebih 400 mesti lepas askar ko...
    nk cecah 400 tu bukan sng...kalo wat falanks pon nanti x berguna sgt dlm raid, lembab.

  9. #9
    Pegawai Waren I 1qmal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    321

    Default

    Quote Originally Posted by Pasar Tahap 1 View Post
    Askar aku terperangkap dlm 1 acc inactive smlm. yg peliknya aku atar support utk attk norml tp terperangkap jgak, pop dia 140 askar aku terperangkap 70, aku xtau la bape besar perangkap dia ni... so kalo dia cancel acc ape jadi kat askar aku?,aku nk buat askar byk2 skit bru gi retrieve...yg terperangkap bukan mende murah mcm maceman, yg lekat TT+haeduan+settler... giler kene amik balik ni... rugi anta setttler... igt leh angkut resc, tp kena tgkapplak.. tergendala kampung baru aku....
    kalo die cancel acc,
    askar yg trap akan dilepaskan.
    playing my1

    YEAAAAAAAAHHHH
    all A's
    woot woot

    Wkwkwkwk...Biri2 unit apporching!...ready! set! mbekkk...

    "sometimes slow but steady, fast too speedy"

    Wkwkwkwk...

  10. #10
    Prebet Pasar Tahap 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    in front of my pc of course
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by 1qmal View Post
    kalo die cancel acc,
    askar yg trap akan dilepaskan.
    kalo yg kene banned camne? ...


    baru la ader org menjawab soalan walaupon separuh...huuh...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •