Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Mcm mne nk cri artifak....

  1. #1
    Lans Koperal Akib Warrior's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In the land, under the sky
    Posts
    35

    Smile Mcm mne nk cri artifak....

    aku nk tnye mcm mne nk cri artifak ah........artifak ade kat sape.........
    Aku Sentiasa Gembira

    Masuklah Travian melalui link ini......

    [url]http://www.travian.com.my/?uc=my6_5950

  2. #2
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Smile Artifak

    Cuba Tengok links ni untuk maklumat tentang artifak


    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=508





  3. #3
    Lans Koperal Akib Warrior's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    In the land, under the sky
    Posts
    35

    Question

    Quote Originally Posted by king10magi View Post
    Cuba Tengok links ni untuk maklumat tentang artifak


    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=508


    ble kite bna perbendaharaan secara otomatik artifak akn ade la......
    Aku Sentiasa Gembira

    Masuklah Travian melalui link ini......

    [url]http://www.travian.com.my/?uc=my6_5950

  4. #4

    Talking

    bukan la..kena serang kampung natar baru dapat artifak..
    artifak ade bbrapa jenis jgk..bergantung kepada kampung tu..sumenye da diprogram kan..
    bile serang natar, perlu runtuhkan perbendaharaan die n hero amik artifak..
    pastu artifak tu disimpan dalam perbendaharaan kite..

  5. #5
    Sarjan JumperBoyz's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    121

    Default

    Ini tentang artifak tetapi versi 3.5 la..
    Buka link ni:

    http://forum.travian.us/showthread.php?t=55993


    Harap link di atas dpt membantu

  6. #6
    Prebet riena's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    here!!
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by asimily22 View Post
    bukan la..kena serang kampung natar baru dapat artifak..
    artifak ade bbrapa jenis jgk..bergantung kepada kampung tu..sumenye da diprogram kan..
    bile serang natar, perlu runtuhkan perbendaharaan die n hero amik artifak..
    pastu artifak tu disimpan dalam perbendaharaan kite..

    Ada sesiapa yg sure kena runtuhkan perbendaharaan natar br dapat artifak? Sebab rasanya just kena bunuh askar alam n wira survive dapat artifak... Kena runtuhkan treasury kalau nak rampas artifak dr player lain je...

    Can someone pls betulkan kalau salah...
    The man who goes alone can start today; but he who travels with another must wait till that other is ready. HDT

  7. #7
    Pegawai Waren I 1qmal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    321

    Default

    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=508

    Untuk memiliki atau mencuri artifak yang diperlukan, anda perlu memusnahkan bangunan Perbendaharaan yang menyimpan artifak terbabit dan kemudian melancarkan serangan normal dari kampung anda yang mempunyai bangunan Perbendaharaan. Serangan yang dibuat mestilah merupakan serangan yang berjaya (sekurang - kurangnya 1 unit askar terselamat dalam serangan). Dalam versi Travian T3, Wira mestilah menyertai serangan tersebut dan mestilah terselamat untuk menjajah pelan pembinaan kuno atau artifak.
    playing my1

    YEAAAAAAAAHHHH
    all A's
    woot woot

    Wkwkwkwk...Biri2 unit apporching!...ready! set! mbekkk...

    "sometimes slow but steady, fast too speedy"

    Wkwkwkwk...

  8. #8

    Default

    ada sape2 tau berapa byk askar biasanya kat kg natar yg pegang artifak kecil nie?

  9. #9
    Koperal Deathcyther's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    My, S
    Posts
    60

    Default

    Quote Originally Posted by matakaca View Post
    ada sape2 tau berapa byk askar biasanya kat kg natar yg pegang artifak kecil nie?
    Mgkn sama dgn artifak besar...ikut server juga...
    You strong, but there is someone stronger than you...you weak, but there is someone weaker than you...Respect to others and their will respect you back...

  10. #10
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    Quote Originally Posted by matakaca View Post
    ada sape2 tau berapa byk askar biasanya kat kg natar yg pegang artifak kecil nie?
    pegi scout dulu
    hantar 100 scout dah cukup
    tapi kalau askar kurang dari 10k, baik jgn nk cuba ambik..
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •