Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Perubahan permainan!!

  1. #11

    Default

    when you send troops for defend in other villages, you can send 300% crops first hand, right?

    then, an attacker come and wallop all the defenders in that village, taking all the resources and living it empty handed, destroying crop fields, so on n so forth

    after that, you send another battalion to defend that village. can you send another 300% crops?

    what if that this thing happen for a week? can we send 300% crops every time the granary is empty. or just leave the troops fasting because you've send that crops 1 day ago?

    edited
    Setiap kali anda hantar askar tambahan, anda juga boleh hantar makanan tambahan. Jika anda hantar askar dan askar tersebut mati sebelum anda sempat menghantar makanan, maka anda tidak boleh hantar makanan untuk askar yang telah mati tersebut. Lagi sekali saya ingatkan, hanya soalan dan penjelasan berkaitan perubahan permainan dibenarkan dalam thread ini. Tolong beri kerjasama.

    Ini juga bukan peraturan baru, ini perubahan permainan. Peraturan permainan berkenaan pemindahan sumber telah lama wujud
    Last edited by smokin aces; 02-27-2010 at 10:39 AM.

  2. #12

    Default

    actually, the thing that I mentioned before had been tested

    unfortunately, I can't send any crops anymore after certain amount and the system said that the other player (owner/defender) must send other resources first before the transaction can go through

    before this rule, I can send 1 hour production to my ally that need crops or other resources everyday.

    after the new rule, I can't do that anymore

    another thing, some alliances will require their players to send troops to defend their ally. if they can't send troops, they should send crops. so, with the new rule, can the players send crops WITHOUTsending any troops?

    btw, why my 1st post has been deleted? it is still under context, I presumed?

    edited:
    either they can send resources or not, we should look at their connection.

  3. #13
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    29

    Default Tanya

    Tanya:
    1 Laptop dipakai 2 akun (ex: rana(pemilik laptop) toni(teman rana))

    Setiap hari toni menggunakan laptop rana dalam waktu 1 jam sahaja, sedangkan rana sering menggunakan laptop untuk bermain travian. (IP Sama) (Password Rana dan Toni)

    Dalam hal ini, toni juga bermain di laptop sendiri (IP Berbeda) (Password Toni)

    Toni meminta Rana untuk melogin dengan fungsi Pengasuh (Pass Pengasuh) jika Toni tidak bermain

    Pemindahan Sumber tidak pernah dilakukan

    Apakah diperbolehkan atau bagaimana baiknya??

    edited:
    Jika pemain tidak bermain multi akaun, hanya 1 perkara penting bagi mengelakkan dilarang atas sebab bermain multi akaun, Jangan sesekali memberikan kata laluan kepada pemain lain.

  4. #14
    Lans Koperal Sonix's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sun
    Posts
    41

    Lightbulb Wondering~~~

    3. Akaun terlibat sedang atau pernah berkongsi pc atau akaun yang mana hanya penjaga yang memainkan akaun (tiada log masuk dari pemilik). (K3)

    "akaun yang mana hanya penjaga yang memainkan akaun (tiada log masuk dari pemilik)"
    1. Kurang faham ayat tu?
    2. Kalau pemilik pernah log in masuk ID tu di PC & IP lain, adakah masih lagi dalam kaitan 3?

    edited:
    1. Ia bermaksud hanya penjaga yang masuk, pemilik tak masuk langsung.
    2. Ya untuk pc. Ip kaitan 2.
    кιℓℓ αη∂ ∂єѕтяσу

  5. #15
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    pc member aku rosak
    pastu dia tumpang guna pc aku utk 2-3hari
    jadi akan jadi penggunaan sama pc
    tapi nape lepas seminggu pun masih ada kekangan penggunaan sama pc tu walaupun dia dah x guna pc aku lagi

    brapa lama tempoh diperlukan utk kembali kpd asal????

    edited
    2 minggu. Sama seperti nak menjajah.
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

  6. #16
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    kalau sama IP pulak
    ada kekangan utk jumlah sumber yg boleh dicuri

    tapi kg yg sama IP boleh di chief tak?

    edited:
    Sila rujuk semula post pertama, jawapan ada disitu ^_^
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

  7. #17

    Default

    should be more regulations on the offensive players in the polishing ...
    because this game be worth it if insulting each other.
    but there is limitation of certain restrictions. such as insulting the parents, religion, country, etc.,
    perhaps the band most suitable permanent id.

    insult to insult the players with their parents in the same regard ? Travian what the world later..

    please note earlier.

    thx
    matheas is online now Add to matheas's Reputation Report Post Edit/Delete Message

  8. #18
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default Sharing

    Patut la tak boleh nak hantar sumber kepada rakan. Kerana di rumah ini. 3 orang pemain dan 3 akaun untuk 1 orang pemain tetapi menggunakan komputer yang sama atau lain tetapi internet yang sama (menggunakan router)

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by matheas View Post
    should be more regulations on the offensive players in the polishing ...
    because this game be worth it if insulting each other.
    but there is limitation of certain restrictions. such as insulting the parents, religion, country, etc.,
    perhaps the band most suitable permanent id.

    insult to insult the players with their parents in the same regard ? Travian what the world later..

    please note earlier.

    thx
    matheas is online now Add to matheas's Reputation Report Post Edit/Delete Message
    What exactly is the problem? There are already rules in place to punish people who insult or discriminate against others. IF you find someone insulting others, just report them to the server Multihunter and they'll take appropriate action.
    com8 ['09] - Nouda | Pro Teuton
    com8 - Veritas ('10)| Simming Gaul
    myx - Veritas | (Retired: 20/12/09)
    .MY Mod | .IN MH | .COM Forum God

  10. #20
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    Quote Originally Posted by wazhanudin View Post
    Patut la tak boleh nak hantar sumber kepada rakan. Kerana di rumah ini. 3 orang pemain dan 3 akaun untuk 1 orang pemain tetapi menggunakan komputer yang sama atau lain tetapi internet yang sama (menggunakan router)
    try bce rules n regulations blk.,
    rasanya dy kata ''sama pc'' bkn ''sama network (guna router)''..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •