Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: presekutuan diperlukan..

  1. #1

    Smile presekutuan diperlukan..

    saya tak kisah persekutuan jenis ape,asalkan ade sudah la...

    kampung saya di tenggara/south east..

    populasi kampung saya 49 dan tiada seorang askar lagi walaupun dah bina berek.puak saya puak gaul

    saya orang baru main jadi tau serba sikit je tentang game ni..

    dan saya on setiap hari

    acap^^



    edit: populasi dah naik 71
    Last edited by acap; 02-13-2010 at 10:45 PM.

  2. #2

    Default

    aku pun kat tenggara gak... takde persekutuan agie. Bley join skali. bley bantu membantu.

  3. #3

    Default

    Nama aku aMzaJ..kat tenggara..invite ak masuk persekutuan plz..ak sangat active travian..berpengalaman dan hebat..puak teuton..tolong invite saya plz..message saya ya..

  4. #4

    Default

    haiyoo..
    aku ni newbie..

    tatau dok kt area mna..

    koordinate aku (-28|44).so tlg la bgtau kt aq...

    aku main x bnyak pengalaman sgt.tapi aku online 24/7 la..
    pesekutuan needed..

  5. #5

    Unhappy

    kampung kamu tu kat barat laut...tolong ar invite walaupun persekutuan tu teruk sekalipun

  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Klate
    Posts
    26

    Default

    aku kat -/-..
    pop bru je 30..
    aska da de 150 da..hehe

  7. #7

    Default

    hi saya org baru...

    pun tak tau duduk maner...

    koordinat -31,63 mekasih kalo boleh bagi tau.....

    main pun waktu hujung minggu jer :P kedutaan pun belum bina

  8. #8

    Default

    hye sy org baru kat sini

    xtau area kat mana tp koordinat kg sy (-17 -64)

    populasi 44, puak gaul n dah ada askar falanks

    online at least 3 times a day..so ada mana2 persekutuan yg sudi invite sy??thx..

  9. #9

    Default

    klo (+ ,-) nie kawasan mane?
    hehehe...
    kalau ada persekutuan yang memerlukan ahli baru yang rajin...
    saya amat berminat untuk menjadi ahli...

    nama : pelods
    nama kg : 01
    pop : 54
    askar : xde lg
    puak : rom

  10. #10

    Default

    saya org baru ..tak smapai seminggu pun main
    kaw tu tak pasti tapi nie kodinat saya X(-2) Y(-87)

    nama : guiltz
    nama kg : Stone age
    pop : 43
    askar : xde lg
    puak : Teuton


    berminat nak joins persekutuan...
    tapi tak tahu camno nak joins...
    to long ajar kan

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •