Results 1 to 6 of 6

Thread: tolong saye!!

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Madrasah Diniah Islamiah 02600 Arau,Perlis
    Posts
    23

    Unhappy tolong saye!!

    bagaimana hendak delete account forum nie??? forum dok hantar mesej dekat email saye!!!tu yang saye meluat tu!!tolong la saya!!

  2. #2
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Thumbs up ni cara nya....

    Hi,

    untuk tidak menerima email, anda pergi kat user CP lepas tu pergi Edit Options dan tengok kat

    Messaging & Notification un mark la tempt yg anda tak mahu Receive Email .

    Saya harap ini dpt membantu...




  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Madrasah Diniah Islamiah 02600 Arau,Perlis
    Posts
    23

    Default

    saye tanye macamane nak delete account nie??tolong la saye,saye takut nie

  4. #4
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Contact admin forum minta dia padam akaun awak....
    Tak ada cara lain lagi.....

  5. #5
    Lans Koperal sanosuke21's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tanah Merah
    Posts
    42

    Default

    ye btol..contact admin.

  6. #6
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    Hi,

    http://forum.travian.com.my/sendmessage.php

    guna ini untuk contact Admin..



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •