Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 101 to 110 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #101
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Thumbs down

    hohoho berlagak betul yer bebudak nki nih, perang tu perang jugak tapi takyah la sampai camtu, kerek la pulak...nasib la aku ni takde ally pun harharhar

  2. #102
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    weeyuuu kecoh gila, benda2 travia camni pun nak kecoh, takde perkara berfaedah ke nak buat. nki nampaknya memang kuat deff tapi hari tu serangge kena serang ngan cata takde deff langsung, kesian dia, mungkin di anak tirikan, kesiannnn...tolong2 la deff dia sebab dengar citer nanti nak kena cata lagi tu, mungkin kakashi boleh mintak tolong ngan naruto, sasuke, jiraiya, nobita, sizuka dan biri2
    btul ke dorg cata serangge?
    nk aku copy paste serang kt cini pulak ke?
    kang malu dorg...
    memperkenalkan
    aku nie serangge
    jga2
    serangge ader di mane2....wkwkkwkwk....
    nk tau bape cata dorg lepas...
    ko tanye la den k...ader 2 org serang aku mlm tu...1 lagi sape tah name dye

  3. #103
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    wkwkwkwkwk... rittzm oitzzz.. dorg bukan nk wat pusaka la bro.. dorg nk forward troops ke server depan daaa... so next server xyah la gigih sgt usaha nk wat troops kan.. agagagagagaa.. apa punya lawak daaaaaaa...
    ~dun kill ur brother~

  4. #104
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    btul ke dorg cata serangge?
    nk aku copy paste serang kt cini pulak ke?
    kang malu dorg...
    memperkenalkan
    aku nie serangge
    jga2
    serangge ader di mane2....wkwkkwkwk....
    nk tau bape cata dorg lepas...
    ko tanye la den k...ader 2 org serang aku mlm tu...1 lagi sape tah name dye
    paste aje la yang oiiii... i pn nk tgk gak...huhu
    ~dun kill ur brother~

  5. #105
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by asd View Post
    btul ke dorg cata serangge?
    nk aku copy paste serang kt cini pulak ke?
    kang malu dorg...
    memperkenalkan
    aku nie serangge
    jga2
    serangge ader di mane2....wkwkkwkwk....
    nk tau bape cata dorg lepas...
    ko tanye la den k...ader 2 org serang aku mlm tu...1 lagi sape tah name dye
    mak oi lagaknya ko, tapi takpelah budak-budak camtu la. setahu aku hari tu cata mamat tu (dia bagitau la) lepas je, takde mati pun

  6. #106
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    so kalau gitu come cata our team u try sndiri tngok brapa yg lepas dan brapa yg x balk......

    hehehe.......

  7. #107
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    so kalau gitu come cata our team u try sndiri tngok brapa yg lepas dan brapa yg x balk......

    hehehe.......
    nantilah, tenggah kumpul nih, lambat sbb tak main multi

    rasa2 aku, asd ni orang kuat NWO masa myx2 kalau tak silap, betul ke atau tbh, saja jer nak tau, takde niat apa pun hahahha (bak kata kakashi, kita main untuk cari kawan buka musuh)
    Last edited by xxreezaxx; 02-17-2010 at 12:05 AM.

  8. #108
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    nantilah, tenggah kumpul nih, lambat sbb tak main multi

    rasa2 aku, asd ni orang kuat NWO masa myx2 kalau tak silap, betul ke atau tbh, saja jer nak tau, takde niat apa pun hahahha (bak kata kakashi, kita main untuk cari kawan buka musuh)


    smpat la abis server...hehehe...sian la u nie...x main multi yea..kitaorg main emas..melambak2 emas...u x de duit ker?

  9. #109

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    beramai-ramai serang aku....bgs2....ada lagi 50 jam sebelum aku tutup akaun....teruskan usaha anda
    xkn la kene serang smpi dh nk delete akaun??
    kata defend terbaik xkn smpi nk tutup akaun kot?

    kalu tutup akaun mean mengaku sebelum bertanding la.

  10. #110
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    nantilah, tenggah kumpul nih, lambat sbb tak main multi

    rasa2 aku, asd ni orang kuat NWO masa myx2 kalau tak silap, betul ke atau tbh, saja jer nak tau, takde niat apa pun hahahha (bak kata kakashi, kita main untuk cari kawan buka musuh)


    smpat la abis server...hehehe...sian la u nie...x main multi yea..kitaorg main emas..melambak2 emas...u x de duit ker?

    yew la.. kite org x minat habiskan duet kat game nih...
    baik gune wat makan jew...

    x mampu.. korang kaye2 xpew

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •