Page 12 of 24 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #111
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    51

    Default

    cakap dan debat di sini sama rame nya kalau kita baca forum umum di ally NE-RG.C*...wkwkwkwkwk, mouth war more better than real war..
    tiada yang tak mungkin di dunia Travian

  2. #112

    Thumbs down

    >>>ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

    ahaha..
    legend myx tu bai.heee..
    mcm spartan lak


    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    nantilah, tenggah kumpul nih, lambat sbb tak main multi

    rasa2 aku, asd ni orang kuat NWO masa myx2 kalau tak silap, betul ke atau tbh, saja jer nak tau, takde niat apa pun hahahha (bak kata kakashi, kita main untuk cari kawan buka musuh)


    smpat la abis server...hehehe...sian la u nie...x main multi yea..kitaorg main emas..melambak2 emas...u x de duit ker?
    perghh..
    siap hina xtahan tu.huhu..:o

  3. #113
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    huh biar la dioarg nk hina..cm diaorg tu bagus sgt..ambk def pn dari wing RTW lak..nk bangga ape..lg pn war dgn 7cz|G( x d bantu main ally) sedangakn NKI mintak bantuan ally besar..klu rasa diri gagah sgt serang la Dsx ke, 7cz|SE, 7cz |E ke..baru best nk post kt sini.. emperor the gang..huhu aku igt lg nama tu..korang mmg hebat! haha

  4. #114
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    lg 1 aku xda niat nk sebelah kt mana2 ally..just pemerhati je..huhu..klu emperor ada kt sini salam perkenalan dr musuh lama..haha

  5. #115
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    hehehe.. asal tinggal 14 lg pop erk... tembok jew yg tinggal
    cpt2 lah up sebelum ram datang lg

  6. #116
    Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    RUSSIA
    Posts
    74

    Default

    haha thread ni dh jadi flame thread,siap moderator pn join skali....


    HANYA BOLEH DILIHAT DI TRAVIAN.MY
    visit my dragon page...HELP THEM GROW!!!


  7. #117
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    fuh...fames gak aku ek..ader org kenal..tp aku bukan org kuat mane2 ally pun....tp ally myx2 aritu...mmng budak tbh mula2...then tuker ke NWO...sbb ally yg tukar name time tu....

    seronok lak tgk korg gaduh kt cini...
    wkwkwkkw...
    tp pape pun..nnti kalau jumpe kt luar jgn gadoh2 lak....gadoh dlm nie jer...hahahah....
    Last edited by asd; 02-17-2010 at 07:12 AM.

  8. #118
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Gaduh kat sini pakai kata2....
    Gaduh kat game hentam pakai cata....

    Gaduh kat luar, Pakat2 langgar ngan kereta....

    Perang jer lah, lihat dari tepi....
    Sebab ally kecik yang x terlibat sama....

  9. #119
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by J1ra1ya View Post
    Gaduh kat sini pakai kata2....
    Gaduh kat game hentam pakai cata....

    Gaduh kat luar, Pakat2 langgar ngan kereta....

    Perang jer lah, lihat dari tepi....
    Sebab ally kecik yang x terlibat sama....
    travian hanyalah satu online games....xperlu sampai di bawa ke kehidupan sebenar.....untuk sapa2 jua yang hemtam kampung aku...aku tutp akaun bukan sebab aku takut or kalah sebelum abes server.....aku mmg dh x larat main....tu je....sebelom korag nk serang aku lagi aku dh nk tutp akaun,hanya ally aku yang tau...sebab tu aku serang yang paling jauh...saja provoke suh korag serang....kekekekeke....teruskan....ada lagi 50 jam.....byk keje lain lagi aku nk buat dalam travian ni......korang takpe la just MAIN...

    pe pe hal igtlah kata2 ku.....main travian cari kawan bukan lawan....silap2 satu hari nnt korang akn bermain dalam satu ally macam aku dan zulaikha.....myx lepas kami musuh...alih2 dh jadi mmbe....
    Last edited by hatake_kakashi; 02-17-2010 at 09:50 AM.
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  10. #120
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by hatake_kakashi View Post
    travian hanyalah satu online games....xperlu sampai di bawa ke kehidupan sebenar.....untuk sapa2 jua yang hemtam kampung aku...aku tutp akaun bukan sebab aku takut or kalah sebelum abes server.....aku mmg dh x larat main....tu je....sebelom korag nk serang aku lagi aku dh nk tutp akaun,hanya ally aku yang tau...sebab tu aku serang yang paling jauh...saja provoke suh korag serang....kekekekeke....teruskan....ada lagi 50 jam.....byk keje lain lagi aku nk buat dalam travian ni......korang takpe la just MAIN...

    pe pe hal igtlah kata2 ku.....main travian cari kawan bukan lawan....silap2 satu hari nnt korang akn bermain dalam satu ally macam aku dan zulaikha.....myx lepas kami musuh...alih2 dh jadi mmbe....
    perhhhhhhhhh... caya laaa take.. udah2 ler weyyy gado tu.. xde untungnyer.. ini game je laa.. takat gaduh dlm ni xpe laa jgn bwk sampai ke luar ekkk.. kat luar kite join g karok ramai2 nyanyi leh wat contest sore sape paling sedap. ada gak bestnyer..
    ~dun kill ur brother~

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •