Page 13 of 24 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #121
    Prebet bearkiller's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    10

    Default

    weh ape nieh? bak sini sekor2 aku gigit..geng aq ramai nie kat oasis...bpe byk oasis dlm myx nie ade beruang...nah come on...kejadian alam takkan boleh diubah dengan kuasa manusia tanpa kuasa tuhan...yang menang ttp akn menang...tapi akan jatuh jika terlalu angkuh...

    the legendary of great army, great citizenship will be destroy one day...

  2. #122
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    ape niee beb... nie game lah... jgn cetuskn kontrovesi... sbb MH pn bnyak cetuskan kontrolvesi kt ally NKI.. ader bape2 player kena ban... peace in war... hihi... agap lah niee kemeriahan dlm dunia travian... baru meriah mcm niee... jom gaduh2 kt dlm niee.... kt luar kita ttp kawan...

    peh... gilew arrh... baru baper ari bkk forum niee dpt kalah kan rate yg dh bkk berbulan2...wakakakka
    Last edited by Rozar; 02-17-2010 at 11:08 AM.

    Confident You Can Do

  3. #123
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    hahaha... gilew arr.. smua 7cz serg sorng....wakakak... duke trok ko duke kena...
    duke ko x malu lg... sbb yg serng ko 2... ally dorng besar... so ko x der lah malu.. apa2 pn NKI dapat medal... hhaah.... malu pn pasal smua serng ramai2 p serng...wakakak...

    apa2 pn taniah pada pglima perng mereka..
    dn kami nk bg1 sbb jek...
    3plyer ally kita kena ban... MH skunk mesti tgh ketawa... so gelak2 puas MH...
    sbb kami akan report kt admin perkara niee... sbb ader yg kami x puas hati...dan ader yg berat sblah
    nk ak paste kate MH kt dlm forum niee kew

    Confident You Can Do

  4. #124
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    silakan.. aku xde kaitan ngan mh.. so nk tau jgk

  5. #125
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by zer0 axL View Post
    silakan.. aku xde kaitan ngan mh.. so nk tau jgk
    lain mcm je ayat... ada apa2 kew? kikiki
    ~dun kill ur brother~

  6. #126
    Prebet bearkiller's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    10

    Default

    i didnt kill my brother...not yet...

  7. #127
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Dear All,

    sudah smpai masa i perkenalkan diri i..

    eMpErOr

    so kalau nak musuh pun dlm nie je...jgn emosi sangat..hehehe...

    ni game je..btul kata Duke dulu i ader musuh gak ngan diaorg nie..server ni member plak..ader juga server lepas member server ni musuh..hehehe..

    adat main..tngok saper pndai survive...

    tapi kalau dah 2-3 ally serang sorang aper citer...hahaha..

    pkir dan renungkanlah....ehaaaaaaaaaaa...

    jom perang 7cz & RG takkan takut pop i cipan jer...ke da abis askar atau nak tnggu budah suruhan sweep...hahaha..

  8. #128

    Default

    Hehehe.. best aku tengok forum ni.. Yang pasti, ally besar semua main politik sampai langsung tak berperang.. Masing-masing simpan troop kat kampung tunggu natar.. Main games perang tapi tak berperang.. hahahaha.. Bosan sungguh main myx kali ini.. Semua nak cari perlindungan dari ally besar. Ally besar pon cari perlindungan dengan ally yang lagi besar dari derang.. walaupun dah top 10 sanggup jadi wing untuk dapatkan perlindungan..
    Bila kena serang, semua igm member.. Bila kita biar, dia pula serang kita.
    Aku bangga dengan ally aku sekarang kerana walaupun kecil mendapat perhatian dari ally besar.
    Myx lesu kerana semua ally confed antara satu sama lain. Aku dah bosan nak main games macam ni.
    MH pun hilangkan aku nyer Igm kepada dia.. hahaha.. takpe aku tau MH sebok layan igm member˛ dia.. Hehehe.. xper i tak kecik hati pon.. haha.. Aku tengok igm tu terus terguling2 aku gelak.. kita soh dia check, pastu kata kita cari kesalahan orang lain lak.. hehe.. Kalau kita salah lain cerita.. kalau orang lain salah lain pula ceritanya. Susah sangat ke nak check. Kita salah kena ban, ada mamat tu salah dapat pula backup - "Sila jangan menyalahkan pihak/pemain lain diatas kesalahan yang telah dilakukan."

    Ni maklumbalas dari MH

    Multihunter
    RE: Blom ada reply???
    13/02/10
    11:47:18 pm
    Kepada pemain,

    Tiada kaitan langsung diantara kedua-dua pemain tersebut. Juga tiada IGM dari anda seperti yang dinyatakan dibawah ini. Sila jangan menyalahkan pihak/pemain lain diatas kesalahan yang telah dilakukan. Sekian

    Terima Kasih,
    Multihunter
    ____________
    Monochrome tulis:


    Multihunter
    Check tengok
    12/02/2010
    02:15:36 pm
    *Content = aku report soh check sorang player ni main multi ke tak.. kalau nak tengok aku leh set korang sitter.. wkwkwkwkkw
    Last edited by Monochrome®; 02-17-2010 at 12:40 PM.

  9. #129
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    HUHU..cm xadil pn ada kt ko mono..wlpn kita len2 ally tp aku simpati dgn ko..

    -SNSD-

  10. #130
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    hehe, aku x berminat pada natar... dan aku x berminat nk bermusuh... tp lau dah serang.. aku go on jew.. hik... latest report aku hari nih...



    tp harap2 org len jgn serang die lg.. dah jd member.. sbb aku geram kat owner die yg dulu..
    die cakap dah tukau owner...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •