Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #131

    Default

    hehehe.. xpa aku xda masalah sangat bab tu..
    Wahh zero axl.. best˛ power tu hammer ko.. dah tembus tu.. apa lagi kasih hancuss je la terus.. ehhehe.. eh dia bom geng aku.. :P
    Ala, aku main games ni pon xlama dah.. bosan = kalah perang kena ban plak tu.. wkwkwkwkw..
    next server aku muncul balik.. hehehe.. Server ni aku kumpul member2 yang aku leh percaya je..

    Selected player:
    Base on quality not quantity.
    Betrayer player not allowed. Who's???? - ada la sorang dua tu yang namanya tak perlu disebut. Sapa makan cili dia rasa pedas.
    By the way, nice tactic.
    Respect˛...

  2. #132
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by Monochrome® View Post
    hehehe.. xpa aku xda masalah sangat bab tu..
    Wahh zero axl.. best˛ power tu hammer ko.. dah tembus tu.. apa lagi kasih hancuss je la terus.. ehhehe.. eh dia bom geng aku.. :P
    Ala, aku main games ni pon xlama dah.. bosan = kalah perang kena ban plak tu.. wkwkwkwkw..
    next server aku muncul balik.. hehehe.. Server ni aku kumpul member2 yang aku leh percaya je..

    Selected player:
    Base on quality not quantity.
    Betrayer player not allowed. Who's???? - ada la sorang dua tu yang namanya tak perlu disebut. Sapa makan cili dia rasa pedas.
    By the way, nice tactic.
    Respect˛...
    aku hancurkan pon.. sbb die yg carik pasal2 awl2 server lg time duk UN SE... marah nye pasal... tikus die mati.. hik3.. then aku off 2-3 hari die meh cata aku... nasib backup ally ade..

    tp skrang owner dulu dah chow kot.. die cakap die owner baru... jd kawan jew laa...

  3. #133
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Default Wachhaa

    Yeah2~~!!
    GGOGO geng Kiah2 Sedunia~!

    Thanx for the enemy keep attacking us...
    PEngalaman wooo...
    Kesilapan ini akan diperbaiki untuk next server...
    sila enjoy...

    Regards
    Fearless

  4. #134
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Wassabi View Post
    Yeah2~~!!
    GGOGO geng Kiah2 Sedunia~!

    Thanx for the enemy keep attacking us...
    PEngalaman wooo...
    Kesilapan ini akan diperbaiki untuk next server...
    sila enjoy...

    Regards
    Fearless
    betul2... x kan ader silap lg next serva...
    bnyak pengalam ak join NKI niee....
    so next serva biar kekalkan jewk palyer yg ini...

    Confident You Can Do

  5. #135
    Prebet bearkiller's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    10

    Default

    next server musuh2 ko nie jadi kawan lar nmpknyer....pastu tikam belakang...pergh mantap2...

  6. #136
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    huh..baru 2 hari buka forum nie....tp rate mencanak2.....kagum sungguh...
    lagi kagum aku yg berada di bwh payong NKI
    cube ko suh ally yg top 40 cam ktrg nie bukak forum camnie...
    dpt tak rate camnie??heheheh

    jom kawan2....rate forum nie...sbb baru 2 hari dah meriah camnie..aku kasi 5* kt forum nie..
    Last edited by asd; 02-17-2010 at 06:05 PM.

  7. #137

    Default

    Quote Originally Posted by Monochrome® View Post
    Hehehe.. best aku tengok forum ni.. Yang pasti, ally besar semua main politik sampai langsung tak berperang.. Masing-masing simpan troop kat kampung tunggu natar.. Main games perang tapi tak berperang.. hahahaha.. Bosan sungguh main myx kali ini.. Semua nak cari perlindungan dari ally besar. Ally besar pon cari perlindungan dengan ally yang lagi besar dari derang.. walaupun dah top 10 sanggup jadi wing untuk dapatkan perlindungan..
    Bila kena serang, semua igm member.. Bila kita biar, dia pula serang kita.
    Aku bangga dengan ally aku sekarang kerana walaupun kecil mendapat perhatian dari ally besar.
    Myx lesu kerana semua ally confed antara satu sama lain. Aku dah bosan nak main games macam ni.
    MH pun hilangkan aku nyer Igm kepada dia.. hahaha.. takpe aku tau MH sebok layan igm member˛ dia.. Hehehe.. xper i tak kecik hati pon.. haha.. Aku tengok igm tu terus terguling2 aku gelak.. kita soh dia check, pastu kata kita cari kesalahan orang lain lak.. hehe.. Kalau kita salah lain cerita.. kalau orang lain salah lain pula ceritanya. Susah sangat ke nak check. Kita salah kena ban, ada mamat tu salah dapat pula backup - "Sila jangan menyalahkan pihak/pemain lain diatas kesalahan yang telah dilakukan."

    Ni maklumbalas dari MH

    Multihunter
    RE: Blom ada reply???
    13/02/10
    11:47:18 pm
    Kepada pemain,

    Tiada kaitan langsung diantara kedua-dua pemain tersebut. Juga tiada IGM dari anda seperti yang dinyatakan dibawah ini. Sila jangan menyalahkan pihak/pemain lain diatas kesalahan yang telah dilakukan. Sekian

    Terima Kasih,
    Multihunter
    ____________
    Monochrome tulis:


    Multihunter
    Check tengok
    12/02/2010
    02:15:36 pm
    *Content = aku report soh check sorang player ni main multi ke tak.. kalau nak tengok aku leh set korang sitter.. wkwkwkwkkw
    hmmm... inilah salah satu sebab, kenapa Travian automatik block penghantaran sumber kepada pemain lain. nak MH paparkan ke butiran2 salah laku anda disini? Sumer orang nak salahkan MH.. dulu P-Warlord ugut dengan anak2 buah nak tutup akaun.. pastu korang pulak.. rentikan la weiii!!! MH bukan ada gaji pun.. kami ikhlas nak tgk pemain main dengan bersih.. ikut peraturan.. SUKA2 NAK KUTUK ORANG.. TENGOK CERMIN TU DULU.. KALAU BETUL TAK MULTI.. TAKDE KENA BAN!!!!

  8. #138
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Talking

    Quote Originally Posted by Monochrome® View Post
    hehehe.. xpa aku xda masalah sangat bab tu..
    Wahh zero axl.. best˛ power tu hammer ko.. dah tembus tu.. apa lagi kasih hancuss je la terus.. ehhehe.. eh dia bom geng aku.. :P
    Ala, aku main games ni pon xlama dah.. bosan = kalah perang kena ban plak tu.. wkwkwkwkw..
    next server aku muncul balik.. hehehe.. Server ni aku kumpul member2 yang aku leh percaya je..

    Selected player:
    Base on quality not quantity.
    Betrayer player not allowed. Who's???? - ada la sorang dua tu yang namanya tak perlu disebut. Sapa makan cili dia rasa pedas.
    By the way, nice tactic.
    Respect˛...
    aku termasuk golongan mana nih?kekekkekekekeke
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  9. #139
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    hmmm... inilah salah satu sebab, kenapa Travian automatik block penghantaran sumber kepada pemain lain. nak MH paparkan ke butiran2 salah laku anda disini? Sumer orang nak salahkan MH.. dulu P-Warlord ugut dengan anak2 buah nak tutup akaun.. pastu korang pulak.. rentikan la weiii!!! MH bukan ada gaji pun.. kami ikhlas nak tgk pemain main dengan bersih.. ikut peraturan.. SUKA2 NAK KUTUK ORANG.. TENGOK CERMIN TU DULU.. KALAU BETUL TAK MULTI.. TAKDE KENA BAN!!!!
    adess ko niee....
    ko paham x ayat Mono niee... baca betul2 beb.. jgn main lagar... nt malu dibuat nye...
    mslah nyer MH niee backup membew... mono suruh check mamat 2 ader main multi kew x.. tp MH kate dye x dapt terima igm dari mono yg suruh check.. apa da..!!~ orng smua baca msg ko beb... baca betul2 baru post.. bikin malu jewk nt...

    Confident You Can Do

  10. #140
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    adess ko niee....
    ko paham x ayat Mono niee... baca betul2 beb.. jgn main lagar... nt malu dibuat nye...
    mslah nyer MH niee backup membew... mono suruh check mamat 2 ader main multi kew x.. tp MH kate dye x dapt terima igm dari mono yg suruh check.. apa da..!!~ orng smua baca msg ko beb... baca betul2 baru post.. bikin malu jewk nt...

    wkwkwk
    kan dah kene..tu la..baca tak betul2x...lain kali bace 14x baru kasi komen kt sini...
    org cite lain..ko cite lain....

    mono
    Selected player:
    Base on quality not quantity.
    Betrayer player not allowed. Who's???? - ada la sorang dua tu yang namanya tak perlu disebut. Sapa makan cili dia rasa pedas.
    By the way, nice tactic.
    Respect˛...

    aku kt belah mane???heheheh

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •