Page 15 of 24 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #141
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post


    smpat la abis server...hehehe...sian la u nie...x main multi yea..kitaorg main emas..melambak2 emas...u x de duit ker?
    kaya sangat ke? Ke cari nasik dalam tong sampah?

  2. #142
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    kaya sangat ke? Ke cari nasik dalam tong sampah?
    hahahah... bdk 2 x ckp pn cari nasik dlm tong smpah.. or ko pnah wat..?
    jgn wei... kecian kt diri ko.. kata2 ko menjukan ko yg sbnarnya.. jga kate2.. sblum ko kena jdk bahan kutukan... so jgn taip ikut nafsu.. pk dulu baru taip... okey..!!~

    kita wat salah kita x taw... orng yg boleh tgor kita.. ko tgar ak... ak tgr ko..

    Confident You Can Do

  3. #143
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    hahahah... bdk 2 x ckp pn cari nasik dlm tong smpah.. or ko pnah wat..?
    jgn wei... kecian kt diri ko.. kata2 ko menjukan ko yg sbnarnya.. jga kate2.. sblum ko kena jdk bahan kutukan... so jgn taip ikut nafsu.. pk dulu baru taip... okey..!!~

    kita wat salah kita x taw... orng yg boleh tgor kita.. ko tgar ak... ak tgr ko..
    memang tegur menegur tak salah, lebih baik sebenarnya. tapi kalau menghina tu memang dah teruk sangat. aku tak tau la ko tu sapa rittzm tapi tak payahla nak rasa bongkak sangat kalau ko rasa banyak sangat duit (tapi aku rasa haprak je, harap main multi jer, confirm sbb budak nki sendiri yg cakap)

    tunggu jelah, aku akan pastikan ko makan pasir jer sebelum tingkat pertama ww naik

  4. #144

    Cool

    Quote Originally Posted by asd View Post
    wkwkwk
    kan dah kene..tu la..baca tak betul2x...lain kali bace 14x baru kasi komen kt sini...
    org cite lain..ko cite lain....

    mono
    Selected player:
    Base on quality not quantity.
    Betrayer player not allowed. Who's???? - ada la sorang dua tu yang namanya tak perlu disebut. Sapa makan cili dia rasa pedas.
    By the way, nice tactic.
    Respect˛...

    aku kt belah mane???heheheh

    Kepada antpere dan asd.. korang rasa kenapa MH jawab macam tu? jawapan aku simple jer.. pasal dia dah penat layan kerenah orang yang tak mau mengaku multi, lepas tu main tembak report orang lain multi.. pastu tuduh pulak MH tolong kawan2.. cuba tanya dia, dia hantar laporan tu sebelum or selepas dia kena ban? hehhe

    Kalau korang la.. dok dalam situasi tu, apa korang rasa? fikirkan ok..

  5. #145
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    hehhe.. aku ker ko yang x faham? IGM tu dihantar selepas dia kena ban.. nak bukti jugak ke? dan utk makluman Antpere yang tersayang.. dia tak pernah hantar mesej ke MH sebelum tu (sebelum kena ban).. apa yang aku citer ni korang maybe tak tau.. yerla.. org salah mana nak ngaku kan?

    hanya kerana kita nampak kawan2 sepersekutuan kena banned, jgn ingat Mh berat sebelah.. ushar dulu tengok.. geng lawan ada kena banned ke tidak.. malas la nak layan player2 baru cam korang ni.. ego lebih.. dah salah tak ngaku.. malahan menuduh MH yang bukan2.. xper2.. korang kutuk la puas2.. esok dapat MH yang betul2 bias baru korang tau.. aku doakan jer.. amin.. TQ
    lorr ko baca lah dulu... msg dye... bkn maslh ego... bkn mslah nk peting kan sapew2... x der niat pn ak nk salahkan sapew2... sbb ak dh bkk acc dye... si mono suh dye check jewk... tp MH niee kate dye x der terima... apa2 pn igm dari mono... ptt nyew 2 bkn jawapan dye... so nk slh kan sapew... ak x salahkan mane2 pihak... klu ak tgk salah.. ak kate salah.. ak nk ko siasat n baca betul2.. apew yg mono niee taip... orite...

    MONO=tolong check 2 mamt niee sbb dye multi . (name ak x nyatakan)
    MH=Tiada kaitan langsung diantara kedua-dua pemain tersebut. Juga tiada IGM dari anda seperti yang dinyatakan di atas ini.Sila jangan menyalahkan pihak/pemain lain diatas kesalahan yang telah dilakukan. Sekian.

    persolannya sekarang adalah KENAPA MH NIEE BALAS (Juga tiada IGM dari anda seperti yang dinyatakan di bawah ini) bukan kah mono suh check..??

    harap anda paham??

    Confident You Can Do

  6. #146
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    Kepada antpere dan asd.. korang rasa kenapa MH jawab macam tu? jawapan aku simple jer.. pasal dia dah penat layan kerenah orang yang tak mau mengaku multi, lepas tu main tembak report orang lain multi.. pastu tuduh pulak MH tolong kawan2.. cuba tanya dia, dia hantar laporan tu sebelum or selepas dia kena ban? hehhe

    Kalau korang la.. dok dalam situasi tu, apa korang rasa? fikirkan ok..
    sbb apew kita orng kate dye tolong kawan... sbb dye mcm nk mengelak check mamat 2.. slah kew report time kena ban..??so adil n jujur lah... sbb mono niee x multi.. sbb dye pn pnh bkk acc ak... nk jga crop ak... yg (-ne) mase 2 ak ader operasi luar...x dapat open travian..dan masa 2 ader misi serng orng.. x kan nk pakai mod sebuan nk p cata orng... mlsnya mono x der main multi... dye bnyak bkk acc membew2 dye..klu siter mane leh pki mod serangan.. so pk2 kan lah... dan masa 2 ader perng gn dak 7cz.. mmg x salah...percaya lah kata2 ak...

    Confident You Can Do

  7. #147

    Wink

    dari myx2 smpai sekarang xabis2 cite pasal MH..
    dulu MH bekap TBH
    sekarang MH bekap kwn plak.hmmm..

    myx4?
    MH bekap sape plak?
    speed server neh bukan mcm normal server, byk player luar pn maen..
    so, aku yakin hanya MH yg btl2 berkualiti di pilih utk jd MH kt myx neh..

    so, korg bole pk kn..
    kalo korg xbuat salah, xkn MH buta2 nk banned..

  8. #148
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    57

    Default

    Bkand dri myx2 tpi dri awal myx....

    Myx memang terkenal MHnya


    gw ada di page paling belakang di statistik!!!

  9. #149
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by King Size View Post
    dari myx2 smpai sekarang xabis2 cite pasal MH..
    dulu MH bekap TBH
    sekarang MH bekap kwn plak.hmmm..

    myx4?
    MH bekap sape plak?
    speed server neh bukan mcm normal server, byk player luar pn maen..
    so, aku yakin hanya MH yg btl2 berkualiti di pilih utk jd MH kt myx neh..

    so, korg bole pk kn..
    kalo korg xbuat salah, xkn MH buta2 nk banned..
    so klu x salah mcm new?? boleh terang kan x??

    Confident You Can Do

  10. #150

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    sbb apew kita orng kate dye tolong kawan... sbb dye mcm nk mengelak check mamat 2.. slah kew report time kena ban..??so adil n jujur lah... sbb mono niee x multi.. sbb dye pn pnh bkk acc ak... nk jga crop ak... yg (-ne) mase 2 ak ader operasi luar...x dapat open travian..dan masa 2 ader misi serng orng.. x kan nk pakai mod sebuan nk p cata orng... mlsnya mono x der main multi... dye bnyak bkk acc membew2 dye..klu siter mane leh pki mod serangan.. so pk2 kan lah... dan masa 2 ader perng gn dak 7cz.. mmg x salah...percaya lah kata2 ak...

    Kepada pemain,

    Sila baca peraturan dengan teliti sebelum menuduh mana-mana pihak. Berdasarkan kenyataan diatas, saya sudah dapat mengesan 1 kesalahan iaitu LOG MASUK HARAM. Diharap kepada semua pemain, SILA BACA PERATURAN PERMAINAN SEBELUM MEMULAKAN PERMAINAN AGAR TIDAK DISEKAT OLEH PIHAK MH.


    RegardS
    cipkuk
    MoD
    ______________________________________________________________________________

    p/s: reply from my iPhone 4 16gb

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •