Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #161
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    Xsilap aku MH kali nie ada 3 org..mayb salah sorg terdelete IGM mono tu..bro mono..relax aje..nanti lepas la ko..aku pn da lali kena ban nie..last2 MH release tnpa sebab..tp bab ambk masa lama tu aku mmg setuju..nk reply msg pn ambk masa 1 ari...haha

  2. #162
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    Xsilap aku MH kali nie ada 3 org..mayb salah sorg terdelete IGM mono tu..bro mono..relax aje..nanti lepas la ko..aku pn da lali kena ban nie..last2 MH release tnpa sebab..tp bab ambk masa lama tu aku mmg setuju..nk reply msg pn ambk masa 1 ari...haha
    nie yg MH ckp mase aku report kt dye

    Multihunter
    RE: tolong siasat kes ini
    10/02/16
    15:34:16
    Kepada pemain,

    Untuk pengetahuan anda, hanya seorang MH sahaja didalam sesebuah dunia Travian dan kami tidak akan mendedahkan apa-apa maklumat pemain kepada pemain yang lain. Sekiranya anda masih tidak berpuas hati, anda boleh emailkan aduan anda ke Game Admin di:

    admin@travian.com.my

    Untuk pengetahuan anda lagi, MH tidak mempunyai sebarang akses kepada kata laluan pemain. Sekian

    Terima Kasih,
    Multihunter
    ____________
    serangge tulis:


    [2/15/2010 9:33:00 PM] serangge SF300: jap2
    [2/8/2010 9:48:34 PM] : [21:45:35] spy : Askar-askar BARAT(0.4)
    [Askar Belantan] [Askar Lembing] [Askar Kapak] [Peninjau] [Kesatria Santo] [Kesatria Teutonik] [Kereta Pelantak] [Tarbil] [Penghulu] [Peneroka] [Wira] Penggunaan tanaman
    di tempat asal 0 0 878 19 0 348 9 49 0 0 0 x
    [2/8/2010 9:48:59 PM] zulaika: diaorg tinjau ke
    [2/8/2010 9:49:06 PM] zulaika: dapat maklumat dari mana
    [2/8/2010 9:49:21 PM] spy : camnie
    [2/8/2010 9:49:26 PM] spy : salah sorang dak aku
    [2/8/2010 9:49:33 PM] spy : adalah MH
    [2/8/2010 9:49:41 PM] spy : Die join MH
    [2/8/2010 9:49:49 PM] spy : so die log in kg mamat tuh
    [2/8/2010 9:49:52 PM] spy :
    [2/8/2010 9:49:54 PM] zulaika: mcm mana MH boleh join
    [2/8/2010 9:50:22 PM] spy : aku xd.
    cm nie cite dia...
    aku ada team dulu..main kt myx dan idx...
    slah sorang dari team aku nie tpilih jadi MH kt sever myx lepas dan kali nie
    tue aku mintak dia tlg...
    musim nie aku alone...susah ah.
    [2/8/2010 9:50:32 PM] spy : nie mamat tu taip
    [2/8/2010 9:50:53 PM] spy : gune akaun MH



    harap pihak MH dpt siasat kes nie....
    lagi pun kami ader sorg plyer yg kene banned akibat keputusan MH yg berat sebelah....
    conversation di atas adalah antara sy dah spy





    tp dye ckp sorg je MH....
    so dye sndri la yg delete igm tu..bukan MH lain pun....

  3. #163
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    huhu.. berat lah cam nie... MH yg tolong jd spy.. kompem mati player..

  4. #164
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    betul2... x kan ader silap lg next serva...
    bnyak pengalam ak join NKI niee....
    so next serva biar kekalkan jewk palyer yg ini...
    yezzaaaaaaaaaaaaaaa.. i pun x mo join group lain dah pasni. nk ngan u all gak. group lain dh mcm x bestttttt... yg klakar tu main gaul tp mintak defend. padahal falanx bapakkkkkkk kaw2 defnyer! peciter tu? huhuhu..
    ~dun kill ur brother~

  5. #165
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    kaya sangat ke? Ke cari nasik dalam tong sampah?
    mmg kayer la weyyyyyy... i dh tgk kekayaan dia. huhuu.. bukan cari nasik dlm tong sampah beb, ni siap buang nasik x abes dlm tong sampah lagi ada.. aparraaaaaaaaaa.. lenkali nk ckp tu pikir dulu 44x ekkk..
    ~dun kill ur brother~

  6. #166
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    kaya tu tidak la...

    rezki tuhan bagi..apa salah syer ngan kawan2...

    hehehe...anyway rakyat malaysia x der pun i dngar makan pasir...makan cili ader la....

    hahaha....

  7. #167

    Cool

    Quote Originally Posted by asd View Post
    nie yg MH ckp mase aku report kt dye

    Multihunter
    RE: tolong siasat kes ini
    10/02/16
    15:34:16
    Kepada pemain,

    Untuk pengetahuan anda, hanya seorang MH sahaja didalam sesebuah dunia Travian dan kami tidak akan mendedahkan apa-apa maklumat pemain kepada pemain yang lain. Sekiranya anda masih tidak berpuas hati, anda boleh emailkan aduan anda ke Game Admin di:

    admin@travian.com.my

    Untuk pengetahuan anda lagi, MH tidak mempunyai sebarang akses kepada kata laluan pemain. Sekian

    Terima Kasih,
    Multihunter
    ____________
    serangge tulis:


    [2/15/2010 9:33:00 PM] serangge SF300: jap2
    [2/8/2010 9:48:34 PM] : [21:45:35] spy : Askar-askar BARAT(0.4)
    [Askar Belantan] [Askar Lembing] [Askar Kapak] [Peninjau] [Kesatria Santo] [Kesatria Teutonik] [Kereta Pelantak] [Tarbil] [Penghulu] [Peneroka] [Wira] Penggunaan tanaman
    di tempat asal 0 0 878 19 0 348 9 49 0 0 0 x
    [2/8/2010 9:48:59 PM] zulaika: diaorg tinjau ke
    [2/8/2010 9:49:06 PM] zulaika: dapat maklumat dari mana
    [2/8/2010 9:49:21 PM] spy : camnie
    [2/8/2010 9:49:26 PM] spy : salah sorang dak aku
    [2/8/2010 9:49:33 PM] spy : adalah MH
    [2/8/2010 9:49:41 PM] spy : Die join MH
    [2/8/2010 9:49:49 PM] spy : so die log in kg mamat tuh
    [2/8/2010 9:49:52 PM] spy :
    [2/8/2010 9:49:54 PM] zulaika: mcm mana MH boleh join
    [2/8/2010 9:50:22 PM] spy : aku xd.
    cm nie cite dia...
    aku ada team dulu..main kt myx dan idx...
    slah sorang dari team aku nie tpilih jadi MH kt sever myx lepas dan kali nie
    tue aku mintak dia tlg...
    musim nie aku alone...susah ah.
    [2/8/2010 9:50:32 PM] spy : nie mamat tu taip
    [2/8/2010 9:50:53 PM] spy : gune akaun MH



    harap pihak MH dpt siasat kes nie....
    lagi pun kami ader sorg plyer yg kene banned akibat keputusan MH yg berat sebelah....
    conversation di atas adalah antara sy dah spy





    tp dye ckp sorg je MH....
    so dye sndri la yg delete igm tu..bukan MH lain pun....
    hehhe.. ni bidaah paling besar ni.. tanya mana2 MH.. adakah diorg boleh tengok password pemain? siap boleh log in lagi..? erm.. len kali kena refer kat Travian Team tu.. even Admin pun takleh tengok password pemain.. hehhe..

  8. #168

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    memang tegur menegur tak salah, lebih baik sebenarnya. tapi kalau menghina tu memang dah teruk sangat. aku tak tau la ko tu sapa rittzm tapi tak payahla nak rasa bongkak sangat kalau ko rasa banyak sangat duit (tapi aku rasa haprak je, harap main multi jer, confirm sbb budak nki sendiri yg cakap)

    tunggu jelah,aku akan pastikan ko makan pasir jer sebelum tingkat pertama ww naik

    mcm power jer bunyi
    aq tabik lar NKI
    hehe

    aku akan pastikan ko makan pasir jer sebelum tingkat pertama ww naik?????

    Teruskan perjuangan NKI
    klau xckup DEF kitorang 1 ally akan bantu

  9. #169
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    hehhe.. ni bidaah paling besar ni.. tanya mana2 MH.. adakah diorg boleh tengok password pemain? siap boleh log in lagi..? erm.. len kali kena refer kat Travian Team tu.. even Admin pun takleh tengok password pemain.. hehhe..
    tp dye leh tgk askar ader bapew kan?? Betul x??
    Nk ak buktikan... Ak leh wat scren short dan hntar bukti kt sini mcm new korng taw askar player ader berapa... Cuma ak x nk malukan mh... Dan kewibawaan korng akn orng x caya
    Last edited by Antpere; 02-18-2010 at 05:25 PM.

    Confident You Can Do

  10. #170

    Default

    Biasa la, pasal nak tolong member memang kena berat sebelah sekali sekala kan..kan.. wkwkwkw..
    Nak buat macam mana derang ada geng MH kita takda geng MH..
    Tapi geng dengan MH pon xleh menang apa cerita.. lemah betul.. Siap bleh tengok troop dan macam2 lagi pon xleh menang..

    Huh, dalam travian pon ada bidaah.. hmm.. MH tu pun satu, lain di tanya lain pula yang dijawab.. hehehe selalu jadi macam tu pasal xda idea nak jawab.. dalam kepala dok pikir apa yang aku nak auta kat budak nih.. hehehe.. - bukan semua tapi ada la antara ramai2 MH tu..

    Macam mana malaysia nak maju, dok rasuah sana sini, dok kroni sana sini.. Siap main games pon sama.... Ada yang dapat kuasa special tu salah guna kuasa.. Kalau xda kuasa, gunakan pengaruh kenalan dari member punya member yang kenal dengan yang berkuasa.. Minta tolong sana, minta tolong sini.. Bila kita pula yang mereport, pasti anda tahu akan jawapannya.. maklumlah report tu kena kat kawan derang so buat2 la tak nampak.. Bukan semua tetapi sesetengah.. kepada yang terasa pejam je mata buat2 tak nampak.. hehe..

    Tapi takpe.. korang amalkan la benda ni selalu erk.. harap-harap siapa yang buat macam tu cepat sikit insaf.. Bukan apa, bila orang menyumpah kita kerana kita buat aniaya kat orang.. Memang hidup tak berkat..
    Tapi kalau kita menjalankan tugas dengan sepatutnya - Dah itu tugas kita, memang kena adil dan saksama..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •