Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 171 to 180 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #171
    Lans Koperal zer0 axL's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    on the map
    Posts
    42

    Default

    huhu.. insaf2.. nasib aku x geng ngan MH.. hik3 men ngan adil.. member2 1 ally tlg de la, tp game x nih.. byk tol personal defender x,y,z tah pe2.. n raid pon payah.. ade org sound

  2. #172

    Default

    Quote Originally Posted by Someone77 View Post
    baru2 ini ally NKI dapat pingat peyerang no10 dan pembela no 2
    beperang dgn 7Cz™|G ahli 47 dan 7Cz™|LGC ahli 44.. apa sudah jdak dengan wing ally 7cz..:o
    ahli NKI baru ader 17player.. tp mampu menyerang 2 wing 7cz,
    Huhuhu
    Boleh tak war dengan ally kecik ni?
    http://speed.travian.com.my/allianz.php?aid=2355
    17 ahli jer.
    Sekejap jer PMT nak hentam sampai hancur

  3. #173
    Sarjan Kertaspasir's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    di pasir pantai y putih2 warna nya
    Posts
    105

    Default



    Menarik2~~ Sejauh manakah perjalanan PMT~~
    to success >> always positive

  4. #174
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Rampaging Water View Post
    Huhuhu
    Boleh tak war dengan ally kecik ni?
    http://speed.travian.com.my/allianz.php?aid=2355
    17 ahli jer.
    Sekejap jer PMT nak hentam sampai hancur
    hahahaha.... tgk arr pop kita orng bapew..... hehehhe....
    17playew tp still ader backup... 7cz.... hhahah...

    Confident You Can Do

  5. #175

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    hahahaha.... tgk arr pop kita orng bapew..... hehehhe....
    17playew tp still ader backup... 7cz.... hhahah...
    Tak lah
    Huhuhu
    Kita org tak punya backup

  6. #176
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Rampaging Water View Post
    Tak lah
    Huhuhu
    Kita org tak punya backup
    tukar namew 7cz 2... tukar... meluat ak tgk... 7cz penakut

    Confident You Can Do

  7. #177

    Default

    Quote Originally Posted by Antpere View Post
    tukar namew 7cz 2... tukar... meluat ak tgk... 7cz penakut
    Ko lihat jer.
    confed kami ni
    tak ader nama semisal RG dan 7cz
    tak ada lah backup
    huhuhu
    kami ni memanglah penakut2
    :o:o

  8. #178

    Default Gadoh 2009 Part 1

    Quote Originally Posted by Monochrome® View Post
    Biasa la, pasal nak tolong member memang kena berat sebelah sekali sekala kan..kan.. wkwkwkw..
    Nak buat macam mana derang ada geng MH kita takda geng MH..
    Tapi geng dengan MH pon xleh menang apa cerita.. lemah betul.. Siap bleh tengok troop dan macam2 lagi pon xleh menang..

    Huh, dalam travian pon ada bidaah.. hmm.. MH tu pun satu, lain di tanya lain pula yang dijawab.. hehehe selalu jadi macam tu pasal xda idea nak jawab.. dalam kepala dok pikir apa yang aku nak auta kat budak nih.. hehehe.. - bukan semua tapi ada la antara ramai2 MH tu..

    Macam mana malaysia nak maju, dok rasuah sana sini, dok kroni sana sini.. Siap main games pon sama.... Ada yang dapat kuasa special tu salah guna kuasa.. Kalau xda kuasa, gunakan pengaruh kenalan dari member punya member yang kenal dengan yang berkuasa.. Minta tolong sana, minta tolong sini.. Bila kita pula yang mereport, pasti anda tahu akan jawapannya.. maklumlah report tu kena kat kawan derang so buat2 la tak nampak.. Bukan semua tetapi sesetengah.. kepada yang terasa pejam je mata buat2 tak nampak.. hehe..

    Tapi takpe.. korang amalkan la benda ni selalu erk.. harap-harap siapa yang buat macam tu cepat sikit insaf.. Bukan apa, bila orang menyumpah kita kerana kita buat aniaya kat orang.. Memang hidup tak berkat..
    Tapi kalau kita menjalankan tugas dengan sepatutnya - Dah itu tugas kita, memang kena adil dan saksama..
    Memperkenalkan..
    hehehe..
    ni laa sifu aku..
    Thanks Sifu..
    heheh..
    HeadHunter dah ttp acc dah..sifu, jangan panggial aku "anak bapa"
    wkwkwkkw..
    aku tau mana aku server depan..
    kekeke..
    aku mintak maaf pada lemanxp..
    hehhe..


    korang gaduh ni pahal?? hehe..
    best ke??

  9. #179
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Head View Post
    Memperkenalkan..
    hehehe..
    ni laa sifu aku..
    Thanks Sifu..
    heheh..
    HeadHunter dah ttp acc dah..sifu, jangan panggial aku "anak bapa"
    wkwkwkkw..
    aku tau mana aku server depan..
    kekeke..
    aku mintak maaf pada lemanxp..
    hehhe..


    korang gaduh ni pahal?? hehe..
    best ke??
    hahahaa... sbb best laaa dorg gaduh.. best per dpt maki2 org nie.. tah hape2
    ~dun kill ur brother~

  10. #180
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by Emo View Post
    hahahaa... sbb best laaa dorg gaduh.. best per dpt maki2 org nie.. tah hape2
    dapat dosa sekali..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •