Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 201 to 210 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #201

    Default

    Quote Originally Posted by Monochrome® View Post
    Korang ni tak paham apa yang aku tulis erk..
    Persoalan nyer tadi ialah:
    1. Kenapa MH tak dapat detect / balas aku punya IGM yang pertama untuk check id yang aku rasa multi/share pass? So terpaksa aku IGM untuk kali kedua untuk "MENGINGATKAN" MH yang aku ada igm sebelum ini seperti perkara diatas.

    2.Kalau pun aku kena ban, Salahkah aku IGM untuk soh check id yang aku rasa macam multi? - Rasa² takda pun dalam peraturan yang mengatakan salah me"report" orang ketika di ban.

    3. Yang herannya, sampai 3 hari aku tunggu xbalas². Yang korang tengok tu jawapan kepada IGM aku kali kedua kepada MH. Hmmm...

    4. Bab aku kena ban, aku tak salahkan MH pon.. ada ke aku bising2 pasal aku kena ban? Masalahnya, bila aku report orang.. aku pula dikatakan menyalahkan orang lain?

    Ok aku bagi IGM aku yang sebenar biar korang tengok.. nama dirahsiakan... kalau tak caya tanya MH.. So dimana salah IGM aku???? Pasal apa pula MH balas - Jangan salahkan orang lain? apa kena mengena dengan IGM aku ini dengan aku kena ban?


    Multihunter
    Check tengok
    12/02/10
    02:15:36 pm
    IDxxx dan IDxxxx
    Dia multi ke tidak...

    So, conclusion :
    Aku tak salahkan MH, MH memang baik kan..kan..
    Tetapi, lebih baik MH tingkatkan lagi kualiti servis.
    Kalau dok careless takyah jadi MH. Adam kena select yang betul2 MH yang tak berat sebelah. By the way member aku pun ada jadi MH kerana MH juga adalah player Travian. So, semua diantara kita ada kenalan diantara MH² ini. Cuma kalau dok berat sebelah je dan jadi MH untuk sesuatu kepentingan dan berat sebelah, takyah la jadi MH, buat dosa korang menimbun je kena maki dengan orang. Pasal memang ramai yang main free, tapi ramai juga yang main gold. Kalau cukup 40 orang maki, makbul doa orang terinaya. Wallahualam..

    p/s: sapa kata MH xdapat gaji.. hehehe.. Tapi bukan semua MH la yang dapat.. :P

    aku baru je diperkenalkan dengan travian ni..and aku xde hubungan/involve dengan mana-mana pihak. ni comment aku..

    Kalau MH silap.. sepatutnya akuilah kesalahan.. contoh telah diberi dengan jelas oleh Mono dimana MH tidak membalas IGM yg diberikan walaupon telah 3 hari berlalu dan mengatakan tiada IGM tersebut. Ini seterusnya mendatangkan PRASANGKA BURUK kepada MH. Selepas sy membaca forum ini sy mula BERPRASANGKA mmg MH berat sebelah kepada kawan-kawan mereka. Kalau perkara ini betul travian malaysia xkan ke mana. Diharap MH bekerja secara professional. Akui kesilapan dan mohon maaf.

  2. #202
    WW HoldeR Nalysha's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Somewhere
    Posts
    17

    Default

    Camna nak tahu sapa kawan erk?

    Kitorg pun tak tahu sapa yg jadi MH mna2 server ler..

    Info ni Adam sorg jer tahu..
    tk baik tau fitnah2..

    Wherever you go, Whatever u do, May the angels watch over u
    If u love life, Life will always love u too.
    Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
    Heal the past; Live the present; and Dream the future !!

  3. #203

    Default

    hehhe.. kelakar pulak aku ngan korang.. kita bising2 kat sini belum tentu MH tu baca apa yang kita tulis ni.. kekeke.. by the way.. aku ingat kita patut complaint ke German la.. apa kata? setuju?

  4. #204
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    hehhe.. kelakar pulak aku ngan korang.. kita bising2 kat sini belum tentu MH tu baca apa yang kita tulis ni.. kekeke.. by the way.. aku ingat kita patut complaint ke German la.. apa kata? setuju?
    boleh kew... klu boleh ak setuju sgt... tukar sistem... manual MH...
    MH just boleh banned gn multiacc dan check resos. okey!!

    Confident You Can Do

  5. #205
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Nalysha View Post
    Camna nak tahu sapa kawan erk?

    Kitorg pun tak tahu sapa yg jadi MH mna2 server ler..

    Info ni Adam sorg jer tahu..
    tk baik tau fitnah2..
    kecian ak tgk korng (MH),
    dok kena maki n finah jewk...
    1 jek skunk... klu betul MH x buat mcm 2...
    x yah risau...
    so terima sumpahan orng klu betul2 MH wat mcm 2...
    x selamat didunia n akhirat.. klu x mintak maaf...
    hikhik...
    dan ak taw MH niee manusia..
    mengaku atas kesilapan.. dan mohon maaf secara terbuka.. 2 klu2 betul wat lah..
    klu x ..x payah nk lakukan...okey..
    stakat nie ak percaya MH x melakukan kesilapan..
    klu wat so tanggung sendiri lah...akibat nyew...

    P/s= melakukan kesilapan skodeng trop deff player lain..

    Confident You Can Do

  6. #206
    Lans Koperal
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    29

    Default wakakakak NGAKAK wkwkww

    NKI ubah nama jadi PMT

    betol betol betol .. . .. .. .. ... ....

    Ayo PMT...esok ko dah ganti nama lagi

    Hajar GAN .. . . .... . .. .

    about " ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??" WHO CARE wkwkwkwkwk

  7. #207
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    huh..dah 200 lebih replies...
    mmng best nie forum..tk sampai 1 mnggu lagi di buka...dah kalahkan semua forum yg di buka berbulan2...
    thumb up

  8. #208
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Thumbs up

    laaaaaa... ada lagi thread ni yer.. i ingatkan dh ditutup. Good Job guys~

    hehehe... dah sejuk ker?
    Last edited by Rozar; 02-24-2010 at 08:37 PM.
    ~dun kill ur brother~

  9. #209
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    zonan apa citer sekarang???

    hehehe....

  10. #210

    Default

    Quote Originally Posted by rittzm View Post
    zonan apa citer sekarang???

    hehehe....
    uiks zonan? tu org kuat MH tu.. sama ngan P-Warlord pun.. kawan baik MH tu.. hehhe

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •