Page 1 of 24 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 234

Thread: ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

  1. #1

    Default ally NKI ??siapa pengasas ?siapa mereka??

    baru2 ini ally NKI dapat pingat peyerang no10 dan pembela no 2
    beperang dgn 7Cz™|G ahli 47 dan 7Cz™|LGC ahli 44.. apa sudah jdak dengan wing ally 7cz..:o
    ahli NKI baru ader 17player.. tp mampu menyerang 2 wing 7cz,

  2. #2
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    ally NKI tiada pengasas...kami bermain secara berkumpulan....tiada yang rendah dan tiada yang tinngi....oleh sebab itu kerjasama kami kuat kerana kami tidak dikongkong oleh ketua2 yang selalu mengarah sedagkan mereka akan duduk di belakang ketika menyerang...di tujukan untuk THUNDER dari ally 7cz|G..... kenalkan aku DUKE HATAKE.....
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  3. #3
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Thumbs down Memalukan

    7Cz™|G ahli 47 dan 7Cz™|LGC ahli 44..
    ini kerana mereka hanya kuat dr segi pengaruh...
    mereka cume hanya berselindung dr ally yang kuat...
    dan tidak mempunyai kekuatan sendiri...
    ini boleh di buktikan...
    NKI was the best ally...
    We holding TeamWork Artifact...

    tp apakan daya...
    ally bnyk sgt musuh sampai ramai musuh takut dgn kami sampai sanggup memfitnah dan mengunakan tuduhan multi account tanpa mengetahui sebab sebenar...

    Terima kasih bebanyak kepada mulhunter yang hanya menjalankan hukuman berat sebelah...
    Sila Siasat pengadu dahulu sebelum mensergah...
    kerna takut ada ancaman...
    mengunakan tuduhan melulu untuk menghalang kami..

    Adakah patut?
    KEpada Admin..
    Sila pastikan multihunters anda adalah jujur, adil dan saksama...
    sila siasat kedua2 belah pihak~!!

    Perkenalkan saya
    FEARLESS.. NKI PLAYER!!!
    YEEHHAAA~~!!
    Last edited by Wassabi; 02-15-2010 at 09:33 PM.

  4. #4
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    bagi saya 2 2 wing 7cz xsalah..y tahu NKI nie terdiri dari top2 player RTW|UN dan NK~L yang membentuk ally lain..huhu rasanya dlm ally NKI tu pn ada king of multi..ada sorg player dlm tu ada lebih dr 10 multi deff( itu y saya tahu) y xtaw mungkin lebih dr tu..
    Last edited by Mr CuTe; 02-15-2010 at 10:17 PM.

  5. #5

    Thumbs down wakakakkaka..



    tak dapat lawan ke?? wakakakaa.. kalau la aku dari ally 7Cz.. aku malu sbb tak dapat hancurkan ally keci nii...wakakkakakkaa...

    malu..
    memalukan!!!
    hahahhaa..

  6. #6

    Talking

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    bagi saya 2 2 wing 7cz xsalah..y tahu NKI nie terdiri dari top2 player RTW|UN dan NK~L yang membentuk ally lain..huhu rasanya dlm ally NKI tu pn ada king of multi..ada sorg player dlm tu ada lebih dr 10 multi deff( itu y saya tahu) y xtaw mungkin lebih dr tu..
    wakakakakkaa..

    ko ally mana?? ko tak malu ke?? wakakakakak..

    kompom muka dah setebal tembok bandar..wakakaka..

  7. #7
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    bagi saya 2 2 wing 7cz xsalah..y tahu NKI nie terdiri dari top2 player RTW|UN dan NK~L yang membentuk ally lain..huhu rasanya dlm ally NKI tu pn ada king of multi..ada sorg player dlm tu ada lebih dr 10 multi deff( itu y saya tahu) y xtaw mungkin lebih dr tu..

    Tuk pengetahuan anda...
    deff yang ada pada kami hanyalah bantuan defend dr kawan2 yang seiring ngan kami dan berkerjasama...
    ini tidak dapat disangkal kerna kami mempunyai cara tersendiri...
    bukan dgn bermain multi account~!!!
    tetapi kerjasama dan information yang tepat...
    kami mempunyai teman2 yang boleh membantu kami~!!
    tidak ada apa2 jika tuduhan itu diberikan kepada kami...
    kami tidak akan lenyap dr dunia travian...
    dan akan terus bermain sehingga kampung terakhir kami musnah~!!


  8. #8
    Lans Koperal Antpere's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    bagi saya 2 2 wing 7cz xsalah..y tahu NKI nie terdiri dari top2 player RTW|UN dan NK~L yang membentuk ally lain..huhu rasanya dlm ally NKI tu pn ada king of multi..ada sorg player dlm tu ada lebih dr 10 multi deff( itu y saya tahu) y xtaw mungkin lebih dr tu..
    mcm mane lak ko taw ader yg main multi deff... klu NKI niee ader main multi x kan ally 7cz yg ader wing ramai tidak membantu... niee persolan nyew..??
    ak mula percaya ally yg kecik ini x smesti selau di buli... ally yg besar x smesti membuli.. rupa nyew ally kecik niee yg suka membuli yg besar...

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28

    Default

    publisiti murahan..
    buat forum untuk puji ally sendiri..
    hurmm..
    dah putus asa sangat ke bro??
    adoi...
    kciannye...

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by falanks View Post
    publisiti murahan..
    buat forum untuk puji ally sendiri..
    hurmm..
    dah putus asa sangat ke bro??
    adoi...
    kciannye...
    bro saya bkn nk malu kan konfdasi saya sendiri... tp nape ally kecik mcm 2 leh porak peranda kan ally yg ramai player nye... id sya bukit golan... bukan kah ally yg besar ptt ramaii backup....
    saya kecewa sbb si kecik mcm 2 kita x leh handle
    Last edited by Someone77; 02-15-2010 at 11:14 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •