Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Artifak.

  1. #11
    Lans Koperal ijedol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31

    Default

    Ni nk tanya sikit..

    1) Boleh ke guna artifak kat kg ww, cth kawalan diet.
    2) Kalau ada rahsia arkitek besar, adakah 'World Wonder' akan bertambah kebal?

  2. #12
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by ijedol View Post
    Ni nk tanya sikit..

    1) Boleh ke guna artifak kat kg ww, cth kawalan diet.
    2) Kalau ada rahsia arkitek besar, adakah 'World Wonder' akan bertambah kebal?
    hurm.. kalau boleh buat treusry sampai lvl 10(untuk kecik) dan hold sampai 24 jam.. pass tuh hancurkan tresury tuh, mungkin boleh... tapi tak pernah try~
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  3. #13
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    artifak gak berfungsi kt WW village.. tp ada pengecualian untuk artifak pengeliru musuh...


    "Never trust someone with mask"

  4. #14

    Default nak rampas

    macam maner kita nak rampas artifak...

    dan aper koradinatnya selalu muncul...

    sebab yang aku tau 300|300

    bila cek tak ada pun

    speed sever

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •