Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 72

Thread: Report Persekutuan Terbesar setakat ini

  1. #61

    Default

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    bro...klu mcm tu la ko main....boleh blah la....pnakut....klu main xder spy...mst jauh lg sronok...
    Klau main x der spy.. x thrill laa kan..
    Main travian ni kena banyak strategi..spy pun termasuk dlm strategi jugak..Kalau straight sgt pun x menarik kan.. Mesti org pun bosan jer nak main..

    Saya x laa sokong org untuk jd spy.. tapi masing2 ada cara sendiri untk jadikan travian ni lebih menarik..
    Finding good players is easy. Getting them to play as a team is another story

  2. #62
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    bro...klu mcm tu la ko main....boleh blah la....pnakut....klu main xder spy...mst jauh lg sronok...
    budak2 lagi..biar je dia nk bising..kita ptt simpati dengan dia sbb jd mangsa RAVE AVT..

  3. #63
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Far Far Land
    Posts
    170

    Default

    kalah sbb spy...xpe2 klu itu strategi korang....mana lagi server korang main lpas ni??aku hunt korang...
    T4 utk mereka yg suka simming and utk org yg cita2 nk bukak zoo...
    after this myx...we gonna stop travian...
    will come back if got T3.6 server in .my

  4. #64
    Lans Koperal
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Petaling Jaya,Selangor
    Posts
    11

    Default

    huhu...
    dh lame x update update....

  5. #65

    Post

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    kalah sbb spy...xpe2 klu itu strategi korang....mana lagi server korang main lpas ni??aku hunt korang...

    hayy marah nampak . . . emosi benar nampaknya ekekeke . .


    http://4travian.org/log/c747f64a5477...78659557def53a

  6. #66
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    ada nama2 besar dulu main lagi tak ? especially team MSA
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  7. #67
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    86

    Default

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    kalah sbb spy...xpe2 klu itu strategi korang....mana lagi server korang main lpas ni??aku hunt korang...
    haha emo nmpk..wkwkkw..cari la kami dekat x2 n comx server..kami ada dekat sana.. kami tunggu kunjungan anda..

  8. #68

    Default

    Quote Originally Posted by the_Best View Post
    kalah sbb spy...xpe2 klu itu strategi korang....mana lagi server korang main lpas ni??aku hunt korang...
    hahaha...may god bless u la the best if u could hunt us ...
    ape2 pown selamat berpuasa ...haha

  9. #69
    Lans Koperal
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Petaling Jaya,Selangor
    Posts
    11

    Default

    yeah selamat berpuasa kepada semua...
    tapi bagi troop cukup makan bulan puasa nih...
    nanti lemau plak sbb x cukup makan....


    http://www.travian.com.my/?uc=my3_910

  10. #70
    Lans Koperal arif07's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    KL, malaysia
    Posts
    23

    Default

    troop skynoah mati semua
    adakah RVG akan kalah

    adakah skynoah akan menggunakan kepakarannya utk memenangi WW
    attack NO.1 [GAGAL]
    def NO.1 [IN PROGRESS]

    huhuhu... ketamakan memakan diri sendiri
    Last edited by arif07; 08-20-2010 at 10:59 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •