Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Minggu ke 12 - NKI ke PMT ke GKS?? wth?

  1. #1

    Talking Minggu ke 12 - NKI ke PMT ke GKS?? wth?

    Melihat terlalu banyak view pada posting minggu yg ke 11 berkenaan dengan persekutuan ini menimbulkan minat aku untuk membuat sedikit spekulasi berkenaan dengan persekutuan ini.

    NKI ke PMT dan sekarang GKS?

    Jika dilihat pada minggu ke 11, terdapat beberapa perubahan taktikal pada persekutuan ni. Pada minggu ke 10 dan awl minggu ke 11, dilihat geng2 PMT ini berperang dengan beberapa persekutuan iaitu :

    DSX & The Geng
    1 - 7crz DSx
    2 - 7crz G
    3 - 7Cz™|E.W
    4 - 7crz L <-- aku rasa ini persekutuan cap ayam dah dipenuhi dengan pemain multi acc.

    Untuk memantapkan lagi persekutuan PMT, PMT telah merge dengan geng2 Devilz. Kesemua artifak yg dipegang oleh persekutuan devilz telah dirampas oleh 7crz.

    tetapi, pada hari2 terakhir minggu ke 11 ini, dilihat beberapa pemain dari persekutuan ini, diserang secara besar-besaran oleh 7crz SC dan 7crz SE. Nampaknya, 7crz betul2 menggunakan persekutuan mereka untuk menyerang.

    dari info yg aku dapat, SE TNT dilihat sedikit terdesak. Mereka menawarkan untuk merge sama 7crz dan juga PMT. maaf jika info ini salah

    Serangan dari Dsx nampak sedikit reda, atau pun dsx mempunyai agenda lain, bagi mendapat kan WW?

    sama2 kita saksikan permainan dan politik games ini seterusnya.

  2. #2
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by astalavista View Post
    Melihat terlalu banyak view pada posting minggu yg ke 11 berkenaan dengan persekutuan ini menimbulkan minat aku untuk membuat sedikit spekulasi berkenaan dengan persekutuan ini.

    NKI ke PMT dan sekarang GKS?

    Jika dilihat pada minggu ke 11, terdapat beberapa perubahan taktikal pada persekutuan ni. Pada minggu ke 10 dan awl minggu ke 11, dilihat geng2 PMT ini berperang dengan beberapa persekutuan iaitu :

    DSX & The Geng
    1 - 7crz DSx
    2 - 7crz G
    3 - 7Cz™|E.W
    4 - 7crz L <-- aku rasa ini persekutuan cap ayam dah dipenuhi dengan pemain multi acc.

    Untuk memantapkan lagi persekutuan PMT, PMT telah merge dengan geng2 Devilz. Kesemua artifak yg dipegang oleh persekutuan devilz telah dirampas oleh 7crz.

    tetapi, pada hari2 terakhir minggu ke 11 ini, dilihat beberapa pemain dari persekutuan ini, diserang secara besar-besaran oleh 7crz SC dan 7crz SE. Nampaknya, 7crz betul2 menggunakan persekutuan mereka untuk menyerang.

    dari info yg aku dapat, SE TNT dilihat sedikit terdesak. Mereka menawarkan untuk merge sama 7crz dan juga PMT. maaf jika info ini salah

    Serangan dari Dsx nampak sedikit reda, atau pun dsx mempunyai agenda lain, bagi mendapat kan WW?

    sama2 kita saksikan permainan dan politik games ini seterusnya.
    Harap maaf...
    mengenai ayat ini..

    "dari info yg aku dapat, SE TNT dilihat sedikit terdesak. Mereka menawarkan untuk merge sama 7crz dan juga PMT. maaf jika info ini salah"

    saya menafikan sekeras-kerasnye kerna Se TnT Yang di Ketuai Oleh Bracuk bukan konfed kerana terdesak..

    Harap pembetulan ini dpt mengelakkan ahli Konfed dr tersinggung~!

    Regards
    Fearless
    Last edited by Wassabi; 02-22-2010 at 03:11 AM.

  3. #3

    Default

    Suatu persekutuan yg diwujudkan seperti sesumpah.
    Ahli2 persekutuan pun sesumpah juga ke?
    ke kena sumpah ngan artifak2...

  4. #4

    Default

    politik yg pelik wakakaka..

  5. #5
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Default

    xda yang pelik bro...
    yang penting kami tidak gune ally lain untuk kepentingan sendiri or berselindung blakang ally besar...

    lalaal~~

  6. #6
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    lalala~
    memang pelik

  7. #7
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Wassabi View Post
    xda yang pelik bro...
    yang penting kami tidak gune ally lain untuk kepentingan sendiri or berselindung blakang ally besar...

    lalaal~~
    apa salahnya kalo berselindung pon???
    itu kan taktik permainan???
    mcm RG merge ngan CORP dan 7Cz....
    ok la tu....
    untuk kepentingan bersama.....
    ak rasa kalo 3 kuasa diatas bergabung serang PMT, x tau nk kata la.....
    RTW pon terdesak bila kene hentam...
    huhuhuhuhuhuhuhuhu....

    p/s : Rangking P-WARLORD pon makin menurun sekarang ni....
    drpd top 200 ke 500...
    ayha jangan cakap la.....
    0 terus...
    huhuhuhuhhuhuhuhuhu

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  8. #8

    Default

    bila semua bergabung, bermakna x ada peperangan. bila x ada peperangan bermaksud, tidak berperang. tidak berperang bermaksud bukan bermain games perang.

  9. #9
    Lans Koperal sanosuke21's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tanah Merah
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by astalavista View Post
    bila semua bergabung, bermakna x ada peperangan. bila x ada peperangan bermaksud, tidak berperang. tidak berperang bermaksud bukan bermain games perang.
    sebab tu orang panggil politik...

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28

    Default

    first skali aku nk bg pendapat aku la...
    aku rase game travian ni perang dgn natar..
    jadi tu masalah dorg la nk damai ke x..
    yg penting org xnk damai dgn korg..
    nk wat camne kn..
    then cube ko tgk server comx..
    dorg punye hammer WW sume besar2..
    mungkin kite dapat tgk rekod hammer terbesar server ni..
    jadi server ni advantage la utk pengemar hammer..hee
    gudluck guys...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •