Results 1 to 8 of 8

Thread: one bip

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27

    Default one bip

    camne aku nak bayar emas pakai one bip ni? die ambik duit top up handpone kite atau ambik kad kredit aku risau pakai kad kredit ni

  2. #2
    Lans Koperal sanosuke21's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tanah Merah
    Posts
    42

    Post

    aku cadangkan kau gune jer mol point..murah, mudah dan selamat..

  3. #3
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Smile

    Onebip nih antara pembayaran paling senang dalam game ni. Dia guna kredit henfon ko. Aku ada try banyak kali, so takde paper guna nih.... SAFE GUARANTEED
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Subang Jaya
    Posts
    21

    Default

    Nk tanye ni,leh gune onebip dgn postpaid phone?Phone I xde topup,tiap2 bulan,bil dtg.So leh x gune onebip dgn postpaid?

  5. #5

    Default

    aku rasa boleh, pesal lak x leh?
    tapi cara terbaik aku rasa pkai mol la

  6. #6

    Default

    Yup...pakai MOL lagi bagus...OneBip gold mahal lerr....

  7. #7
    Lans Koperal sanosuke21's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tanah Merah
    Posts
    42

    Default

    btol...mol la murah..

  8. #8
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27

    Default

    wei,kejap one bip kejap mol point mane satu nih??? aku tengah burak pasal one bip tapi bukak lak mol point

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •