Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 60

Thread: bounty haunter (dead o live)...hangat bak ang...

  1. #1
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default bounty haunter (dead o live)...hangat bak ang...

    sila sebarkan kt budak2 lain...
    serius kami kasi emas kt siapa2 yg dpt close n musnahkan ibukota king gergasi...
    from ally GKS

    Dear All,

    kepada sesiapa yg boleh lenyapkan ibukota king gergasi i akan bagi 250 gold..sila smpan report kalau ramai yg paling berjaya akan diberi ganjaran..

    bagi sesipa yg bole buat sampai ttp akaun akan diberi ganjaran 600 gold..

    sebarkan maklumat inie segera...sila igm sy report serangan kerana akan dipantau untuk ganjaran..

    TQ

    eMpErOr

    serius tak tipu nie...
    ni btul2 bukan cobaan

  2. #2

    Default

    King gergasi tu sapa ahh? dengar nama pun dah seram..

  3. #3
    Koperal otok's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    75

    Default

    sejak bila ada bounty kat player?
    ingat one piece je ada.. wkwk.

  4. #4
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    ader bran?tkt nk tgk jer bounty tu...heheheh
    aku tak ckp power lagi..
    kalau dah ckp power..
    selmber je...sape nk kasi emas banyk tu free

  5. #5
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37

    Default

    wat pa nk musnah kan dia ..
    ko tuu dah kena musnah ngan rayse ..
    hahaha ..

  6. #6
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    Rayse bior dulu...

    last2 nanti....kena gak...dia lagi offer tnggi nanti..

    hahaha...

  7. #7

    Default

    huhuhu... aku nak hantar dulu laa.. sapa cepat dia dapat kan? capital dia lebih kurang 3-4jam sampai pakai cata. setakat 3-4jam defense sampai tu, aku bleh handle lagi kot.

  8. #8
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Default

    ko pkai id pe juniper???brpa troop ko???
    jOiN mE iN dEatH

  9. #9
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    memang btul spaer cpt dia dpt...

    cuma kontek emperor untuk mengesahkannya..

  10. #10
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    sila sila.. siapa cpt dia merasa laaa wang emas empy lalink i tu.. huhu..
    ~dun kill ur brother~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •