Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Myx4

  1. #11
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    39

    Default

    Tak sabar nampak..

    kata nak balik kampung bercucuk tanam...ada masa lagi ker nak layan travian..?

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    bro mod, admin, bila myx4 nak start?

  2. #12
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Mr CuTe View Post
    haha nie jenis xpenah puas buli org..kwkwkw
    bengang gak rasa....
    hahahahahahahahaha

    10k cata dok parking jer....
    ingat nk cata 7Cz WW.....
    lengahkan dulu...
    tau2, ak OL kul 3.15, da abis....
    hahahahahahahhaha

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  3. #13
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    bengang gak rasa....
    hahahahahahahahaha

    10k cata dok parking jer....
    ingat nk cata 7Cz WW.....
    lengahkan dulu...
    tau2, ak OL kul 3.15, da abis....
    hahahahahahahhaha
    Lain kali hantar je cepat2.....
    Tak yah tunggu lama2....

    Mcm hammer astroboy....
    Walaupun dah jalan tapi x sempat sampai....
    Kalau sempat sampai mkn bukan semalam habisnya myx3....

    Berapa banyak lagi la hammer yang x sempat sampai x tau ler....

  4. #14

    Default

    Bukan bro sorang jer troops tersadai... Saya pun..
    3 kg hammer hanya disimpan jer.. nak serang org lain takut ada dendam jadi dibiarkan tersadai sbb
    dah yakin RG menang..

    Nie first hammer:

    Wira 1 Wira
    Askar Belantan 12621 Askar Belantan
    Askar Kapak 95796 Askar Kapak
    Peninjau 665 Peninjau
    Kesatria Teutonik 43991 Kesatria Teutonik
    Kereta Pelantak 2051 Kereta Pelantak
    Tarbil 12061 Tarbil

    RG masih belum keluarkan semua hammer pun...
    Ingat.. Kerjasama, dengar arahan ketua, setia.. semua tu kunci bermain travian sgn selamat..

  5. #15

    Default

    btol2...dgr arahan ketua...jangan bertindak sendiri...

    hammer aku dkt 2 kg xtrusik pon...

    1 je kunci kemenangan...RG V is very solid and loyal...kami memang xbyk askar serang sbb dri awal server kami memang latih askar defend je...hanya beberapa orang je yg ade hammer dlm RG V...kebanyakan leader2 je...yg lain...100% defender...

    'defend is the best offense'

  6. #16
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    mcm mana nak reply ni hehe...lupa dah...lama tak post hehe...

    tak leh juga nak defend terus bro... kalo diketahui dan diserang di awal server... siapa nak serang balas tu...hehe...
    selain RG-V...semua RG lain adalah attacker jadi ally lain gentar nak buat hal...lihat saja RTW... tak sampai akhir server dorg...dah tumbang...kesian aku tengo mcm mana id kuokling defend artifak dia dgn hanya beberapa ratus defend hehe... pendek kata...attacker tu pun kunci kejayaan...

    aku ada 150k troops dan plus 10k cata tak jalan adess...wakaka...tension juga troops tak jalan tp ok la sebab dah boleh tido...dan kerja dgn tenang... x la asyik terfikir nak bagi makan troops saja hehe....tu la penangan travian yg aku dah main sejak s2 hehehe...

    good luck everyone...semoga berjumpa d next server...

  7. #17
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Tauke View Post
    Bukan bro sorang jer troops tersadai... Saya pun..
    3 kg hammer hanya disimpan jer.. nak serang org lain takut ada dendam jadi dibiarkan tersadai sbb
    dah yakin RG menang..

    Nie first hammer:

    Wira 1 Wira
    Askar Belantan 12621 Askar Belantan
    Askar Kapak 95796 Askar Kapak
    Peninjau 665 Peninjau
    Kesatria Teutonik 43991 Kesatria Teutonik
    Kereta Pelantak 2051 Kereta Pelantak
    Tarbil 12061 Tarbil

    RG masih belum keluarkan semua hammer pun...
    Ingat.. Kerjasama, dengar arahan ketua, setia.. semua tu kunci bermain travian sgn selamat..
    tahniah la gedebe n tauke.....
    huahuahua......
    next server, i nk join ally you la....
    x suka berdendam...

    asal last2, you masok RG III blk har???

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  8. #18

    Default

    Cedey nyew askar aku tak dapat menjejakkan kaki ke WW.... berkhidmat tol ally.......lagi 1jam jew nak sampay.... isk

  9. #19
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Selangor
    Posts
    46

    Default

    jgn lupe gimli and the gang....ngeh3x....
    I'VE COME TO END THIS WAR

  10. #20
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    sedihnya korang..
    pembinaan WW cepat sangat ker..??
    sampai sedih giler nih..?
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •