Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Myx4 Belum boleh Register?

  1. #11

    Default

    iyer..sy org baru..tlg tunjuk ajar ye.hehehehre

  2. #12
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by diyana76 View Post
    iyer..sy org baru..tlg tunjuk ajar ye.hehehehre
    x da masalah...
    berkenaan ramai org men di server biasa, mereka lebih suka men di server biasa...
    mungkin kerana lebih relax....
    x perlu online 24 jam....

    kalo server speed, kene on memanjang..
    kalo x, jadik mangsa farm/ raid...

    farm/raid bermakna dirompak

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  3. #13
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by JumperBoyz View Post
    server laju/speed tak pyh bayar..
    aduh jumperboyz...
    ak nk PM kor x ley...
    nk contact hang pon susah

    men x myx4???

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  4. #14

    Default

    jumperboyz jiran aku dulu... kekeke...
    walau ally lain2 tetap aku x serang tu... x sanggup beb walaupun aku terliur dgn oasis dan kg dia.. wakaka...

    Hi diyana76

  5. #15
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    bila boleh daftar myx ni...
    boleh tak bagi informasi...empat kawasan dunia myx4 ni sd dibook oleh mana2 geng...

    contohnya kwsn SW,NW,NE,SE.... ada informasi mana2 team sd book tak...

  6. #16

    Default

    ha'ah...
    ne dh nk kul 11..
    xde g tmpt register kat myx4 ne...huh

  7. #17

    Default

    huhu..dorg da book awal2 kot....kita tder pluang dh

  8. #18
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    37

    Default

    erhm ,,
    nk tanye .
    mcm mana multihunter detact multi id ?
    adakah melalui IP adress ataw dr aduan pemain lain atau ada cara lain ??

  9. #19

    Default

    naper bila dah daftar nak aktif tak blh pening2

    apa bila masukan kod aktif

    ini msg yang saya dapat "Kod pengaktifan tidak padan dengan norma yang betul!"
    Last edited by syukri.basid; 04-27-2010 at 01:23 AM.

  10. #20

    Default

    lps 24 jm br leh aktifkan rasanya..kena tunggu

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •