Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Myx4 Belum boleh Register?

  1. #1
    Prebet
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kemaman
    Posts
    3

    Question Myx4 Belum boleh Register?

    Salam semua...
    Hari ni dah isnin...Tapi bila nak register kuar my1 dan my2 saja...
    Mana dia Myx ni? Mesti tertanya2 kan? Mod sila jawab yea....
    T.kasih..

  2. #2
    Koperal Evil Rabbit's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Koksey KokDang
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by bob76 View Post
    Salam semua...
    Hari ni dah isnin...Tapi bila nak register kuar my1 dan my2 saja...
    Mana dia Myx ni? Mesti tertanya2 kan? Mod sila jawab yea....
    T.kasih..
    wslm bro...sbr la bro..msti ada ksilpn ckit kowt..klau nk yg best kna lah sbr
    jOiN mE iN dEatH

  3. #3

    Default

    try register lepas jam 2100 waktu malaysia mlm ni
    ______________________________________________________________________________

    p/s: reply from my iPhone 4 16gb

  4. #4

    Default

    myx4 ni apa yek..kena byr ke nk guna servis tu...tlg reply yer kwn2ku:o

  5. #5
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by diyana76 View Post
    myx4 ni apa yek..kena byr ke nk guna servis tu...tlg reply yer kwn2ku:o
    ah sudah

    'my'' merujuk kepada malaysia
    'x' merujuk kepada makna speed server.....
    '4' pula maknanya pusingan keempat....

    bermaksod, ini server laju...
    kalo server biasa, mungkin sampai setahun...
    kalo speed, around 4 bln jer...
    ayoyoyoyo

    nk tau speed server cm ner, pilih log masok, ada salah satunya menulis speed 3x
    harap membantu

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  6. #6

    Default

    tq ezzudeen sayang tapi 1 g..server laju ni kena byr ke?nper ramai org pkai server biasa n tak upgrade ke server laju...hik3..jwb ya

  7. #7
    Sarjan JumperBoyz's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    121

    Default

    Quote Originally Posted by diyana76 View Post
    tq ezzudeen sayang tapi 1 g..server laju ni kena byr ke?nper ramai org pkai server biasa n tak upgrade ke server laju...hik3..jwb ya
    server laju/speed tak pyh bayar..

  8. #8

    Default

    owh...ty s much

  9. #9
    Prebet
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kemaman
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by diyana76 View Post
    owh...ty s much
    Laa.....org baru ke ni....
    Hiks3x...Patutla kurang pengalaman..

  10. #10

    Default

    agak2 org bru kut..
    hehehehe...
    xpe arr,enjoy jee main kat myx tu nnti...
    aku pon bru gak kat forum ni...
    hehehehe...
    n thanks 4 da info...xsbr2 aku tungu dri smlm nk register myx4 tu..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •