Page 35 of 42 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 341 to 350 of 411

Thread: Battle Report MYX4

  1. #341

    Default

    Quote Originally Posted by kualz View Post
    pjmek ~ tin kosong memang kuat bunyi...

    serangge ~ ko tau tak apa eta tu...? LOL
    LOL ya kualz....asd memang tin kosong je.....CAKAP JE LEBIH..........multi akaun die nie berlambak.....kekekek

    oppsss lagi....nie tempat Battle Report. Sorry mr moderator. Shall paste more battle reports soon. bye bye racun serangge.....

  2. #342

    Default

    apehal le korang ni bergaduh...relek je le...adat permainan...ada menang ada kalah.....habiskan troop masing2 ke capital musuh ....kalau troop banyak boleh p ke WW

    noob player;
    skyz
    team balqiss

  3. #343
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    apehal le korang ni bergaduh...relek je le...adat permainan...ada menang ada kalah.....habiskan troop masing2 ke capital musuh ....kalau troop banyak boleh p ke WW

    noob player;
    skyz
    biase la tu skyz...
    bile org dah kalah..mula la cari seribu alasan...kate main multi la...ckp beso la...
    tin2 kosong mcm aku pun dpt mcm nie

    Penyerang yang paling berjaya
    6. serangge 20911 28 581083

    Wira paling berpengalaman
    5.  fasha sundal serangge 117 692075

    Pembela yang paling berjaya
    17. serangge 20911 28 570099

    korg?apa ada?tin pun takdak...hak2x

  4. #344

  5. #345

    Default

    kuarlz ape kata loe p cata aje capital serangge bagi senyap terus abg serangge.....kalau nak abiskan 28 kg tu lambat aku rasa....server dah nak abis ni...x sempat nak tgk capital serangge hancur
    team balqiss

  6. #346
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    41

    Default

    kuarlz,
    drpda ko pegi cata capital dia tu elok ko serang je kg2 dia yg lain...kompom def pnuh kat capital..hahaha...kg lain tu x pasti ada def ke x...ada pun krg 10k stiap kg....hehehe...
    5-6 kg dia ko blh bg crop locks.....zassssssss....

  7. #347

    Thumbs down Grease monkey n fren

    Quote Originally Posted by kualz View Post
    skynet ~ lama @ baru svr ni gak... mintak kat serangge. dia ada yg semalam punya... heheheheee

    Empire_impian ~ baru belajar bro..

    asd / seranggee ~ ko mana ingat klu cata masuk longkang... ckp eta bersepah, tgk sendiri eta ko tu... lain kali ckp jgn tinggi sangat, kan dah kena hidung sendiri... grease monkey? salah ke?... heheheheee... baca dulu peraturan permainan http://www.travian.com.my/spielregeln.php sblm ko start main...
    grease monkey = SCRIPT = salah
    tapi kalau guna juga, korg akan dapati yg script tu dah VOID. 80% fuction dh hilang
    maknanya ko x tw guna greasemonkey tu salah??

  8. #348

    Default Eta????

    Quote Originally Posted by asd View Post
    itu bukan eta...eta mksd aku kalau gangbang...

    mcm yg kt atas nie...eta bertabur....ini baru dinamakan ETA

    ETA diperlukan untuk serang beramai untuk sampai serentak...kalau serang sorg n wave banyk watpe panggil eta..kalau dah cata 10 wave...tkkn org lain ikut eta cata 10 wave tu lak...sorg akan ikut satu ETA je...

    setkt wave cata gap 2-3 snd tu mknanya tenet lag.. semua player penah ader tenet lag...almklumla kalau dah pakai celcom brukband nie..

    nk aku terang lagi ke?kan dah kene batang sendri balik...

    aku nk tgk capital punya report...ada???
    setkt kg sprt jer...bersepah org lain ley copy kt sini...
    ETA camni?? ko ni...eta ape maksod pn x tw.. dh slh fhm jadi GANGBANG lak.. eta = estimate time arrive = jangkaan masa tiba.(ade orang jaki aku byk posting..)
    hai..konsep pon dh slh..ape la..
    + soalan...kalo org ckp ETD, ko nk bagi tusyen ape lak kali ni?

  9. #349
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by 3x0dI6 View Post
    ETA camni?? ko ni...eta ape maksod pn x tw.. dh slh fhm jadi GANGBANG lak.. eta = estimate time arrive = jangkaan masa tiba.(ade orang jaki aku byk posting..)
    hai..konsep pon dh slh..ape la..
    + soalan...kalo org ckp ETD, ko nk bagi tusyen ape lak kali ni?
    aku ckp kt atas tu eta KALAU gangbang...bukan eta ADALAH gangbang..
    ETA DIPERLUKAN untuk serang beramai untuk sampai serentak
    bace balik betul2...
    so tuk gangbang beramai2...eta adalah amat penting...n post pasal dye ckp eta aku berterabur tu sbb wave cata gap 2-3 snd sbb tenet lag(bace dulu post sblm sbb apa aku kemukakan pasal eta untuk gangbang)....n pls refer report yg dorg serang aku secara membuta tuli....

    ETD aku tak penah dgr lak...sbb aku tak penah pun gune ETD wkwkw
    Last edited by asd; 09-02-2010 at 12:07 AM.

  10. #350
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by pengayau View Post
    kuarlz,
    drpda ko pegi cata capital dia tu elok ko serang je kg2 dia yg lain...kompom def pnuh kat capital..hahaha...kg lain tu x pasti ada def ke x...ada pun krg 10k stiap kg....hehehe...
    5-6 kg dia ko blh bg crop locks.....zassssssss....
    kompem ke bawah 10k?
    nie report terbaru kg sprrt aku...

    http://travian-reports.net/my/report/379237e9cfb

    dari kualz pun ader lagi tu..aku tunggu...kalau lepas, lepas la dye..kalau tak lepas...tergolek lagi la mcm 60k kapak dye ritu kt capital aku

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •