Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: captcha melampau!!Tension

  1. #21

    Default

    Tak pernah kena benda nih sebab x pernah guna bot dan main pun x pakai FF tapi GC jer

  2. #22
    Prebet
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    3

    Default

    tak pernah pun kena...aku guna my1,browser google chrome,tak pernah guna bot.mungkin sebab tak guna bot tu la tak kena

  3. #23
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    mmg laa.,
    yg kne captcha ni sume utk bdk2 yg da kantoi men bot jer

  4. #24

    Default

    Dah kantoi main bot, lagi mau bising ka

  5. #25
    Prebet
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    3

    Default

    ha...tu la,kenapa gi main bot?hesy...

  6. #26

    Default

    hey,, sori!!! kalo korang yg ckp main bot kena detect shut-up u mouth..
    yg main bot ketawa je tgk kamu ckp leh detect oleh benda nni..
    sori nak ckp aku pun malas dengan benda ni (captha),, aku just pakai script ML&CN..
    sebab aku pakai tu memudahkan.. 1klik sahaja dan buat travian ni tmbh menarik..
    aku x lah pulak pakaii script yg lain sbb aku x pandai guna.. tp kalo captha ni sering kluar
    nak hantar wave pun payah.. so aku pun last da main ngan travian ni gud bye..adios
    (saja je create akaun kat forum ni..)
    p/s byk sgt org belagak pndi dalam ni hampess..

  7. #27
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by bot yg x detection View Post
    hey,, sori!!! kalo korang yg ckp main bot kena detect shut-up u mouth..
    yg main bot ketawa je tgk kamu ckp leh detect oleh benda nni..
    sori nak ckp aku pun malas dengan benda ni (captha),, aku just pakai script ML&CN..
    sebab aku pakai tu memudahkan.. 1klik sahaja dan buat travian ni tmbh menarik..
    aku x lah pulak pakaii script yg lain sbb aku x pandai guna.. tp kalo captha ni sering kluar
    nak hantar wave pun payah.. so aku pun last da main ngan travian ni gud bye..adios
    (saja je create akaun kat forum ni..)
    p/s byk sgt org belagak pndi dalam ni hampess..
    betul2.. captha ada kelemahan yg berbahaya.. pernah ada kes pakai iphone pun kena captha nih.. sya pun kena juga walaupun pakai crome atau IE.. firefox tak pakai, sebab standard office crome dan IE..
    saya harap ler, nanti masa test, masalah ini diatasi..
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  8. #28

    Default

    just cadangan la...
    qku prasan...ble kene captcha time wat bangunan...afta tulis captcha tuh...bangunan still akan dibuat...
    berbeza dengan anta serangan n anta resos...
    ble captcha ditulis...kene start all-over again...

    Apa kata klu captcha time anta serangan n anta resos jugak dibuat mcam captca bina bangunan...

    mksd aku, afta lepas tulis captcha di bahagian serangan n anta resos...process penghantaran resos n serangan diteruskan. tak payah nk buat all-over again...

    Bagi aku ni Win-Win situation/solution...
    There is no such stupid question,
    But sometimes there is a stupid answer

    わけわかんないぞ!!

  9. #29

    Default

    Quote Originally Posted by bot yg x detection View Post
    hey,, sori!!! kalo korang yg ckp main bot kena detect shut-up u mouth..
    yg main bot ketawa je tgk kamu ckp leh detect oleh benda nni..
    sori nak ckp aku pun malas dengan benda ni (captha),, aku just pakai script ML&CN..
    sebab aku pakai tu memudahkan.. 1klik sahaja dan buat travian ni tmbh menarik..
    aku x lah pulak pakaii script yg lain sbb aku x pandai guna.. tp kalo captha ni sering kluar
    nak hantar wave pun payah.. so aku pun last da main ngan travian ni gud bye..adios
    (saja je create akaun kat forum ni..)
    p/s byk sgt org belagak pndi dalam ni hampess..
    aku pun sama dengan ko, guna ML&CN ... aku pun bakal kena hukuman, macam siot jer, patut travian ni memudahkan orang dgn script camtu, sekali klik jer takla kena cari satu2 tempat baru bleh jumpa apa yg nak diupgrade.

    apa2pun sama dengn ko jugak, aku n the geng mmg dah tahap fed up dgn captha bodoh ni yg kononnya ADMIN kata sebagai kesalahan, wei semua orang boleh gunala tak perlu bayar sesen pun. Kalau benda ni masih ada maka ini adalah last server yg aku main. Biarla Admin travian hepi dengan captchanya.


  10. #30

    Default

    Quote Originally Posted by peyi View Post
    aku pun sama dengan ko, guna ML&CN ... aku pun bakal kena hukuman, macam siot jer, patut travian ni memudahkan orang dgn script camtu, sekali klik jer takla kena cari satu2 tempat baru bleh jumpa apa yg nak diupgrade.

    apa2pun sama dengn ko jugak, aku n the geng mmg dah tahap fed up dgn captha bodoh ni yg kononnya ADMIN kata sebagai kesalahan, wei semua orang boleh gunala tak perlu bayar sesen pun. Kalau benda ni masih ada maka ini adalah last server yg aku main. Biarla Admin travian hepi dengan captchanya.
    hahaha say babai je lahh travian... gud luck travian team... buat la security bebanyak lg semak jek kepala org... nak main dah la 10tion pasal kena GB pastu ngan captcha lg... gold dah kasi bersepah2 tapi menyusahkan kekekeke adios~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •