Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55

Thread: Perlumbaan bermula siapa akan menguasai

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    50

    Default Perlumbaan bermula siapa akan menguasai

    Persekutuan terbesar
    10 Terataspembelapenyerang
    Persekutuan Pemain Ø Mata
    1. {!}FrSE4 51 320 16326
    2. {!}FrNW 44 356 15662
    3. 69 squad 46 322 14821
    4. {!}FrSE 36 385 13873
    5. NEW™ 39 352 13725
    6. {!}FrNE 46 289 13312
    7. FcUK 32 414 13252
    8. TFC 69 51 249 12711
    9. T.A.S-SW 39 326 12705
    10. {!}FrSE2 46 259 11933
    11. NEW-NE³ 42 262 11004
    12. NEW-NW² 43 254 10914
    13. NEW-NE™ 41 257 10517
    14. NEW-SW™ 45 233 10506
    15. NEW-NW³ 36 261 9401
    16. {!}FrSE1 39 219 8526
    17. {!}FrAvT 29 239 6943
    18. {!}FrNw1 36 185 6667
    19. $@IY@N 30 213 6401
    20. {!}Fr.CG 30 210 6303


    FR NEW TAS atau ally yang belum wujud setakat ini

    siapakah yang akan menguasai gelanggang s3 kali ini..
    persaingan yang amat sengit dapat kiter lihat dari carta top 20 ally

  2. #2

    Cool

    gogogogo

  3. #3

    Thumbs up Sokong

    Wa sokong {!}FrSE!!! Wa support die...!!!

    {!}FrSE, wa caya sama lu!!!


  4. #4
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by Romy View Post
    Wa sokong {!}FrSE!!! Wa support die...!!!

    {!}FrSE, wa caya sama lu!!!
    Ke mana hilangnya {!}FrSE kat s3 sekarang yer....

  5. #5

    Default

    {!}FrNE dah lama hilang kan.. ally lama aku dulu ini.
    s3.my

    s4.my

    com server.

  6. #6
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Persekutuan terbesar
    Persekutuan Pemain Ø Mata
    1. EGO™-SW 59 6144 362476
    2. EGO-SE 59 5932 349960
    3. TFC 69 59 4974 293489
    4. NEW™ 44 6313 277755
    5. 69 squad 44 4855 213640
    6. NEW|NW 52 3699 192356
    7. TFC69SE 36 5257 189249
    8. TitaN 46 4063 186882
    9. 69²squad 41 3074 126028
    10. NEW|NW² 47 2442 114770
    11. NEW-A 41 2423 99341
    12. TitaN ae 36 2014 72497
    13. 69©Elite 7 9155 64083
    14. CrAzY™ 24 1200 28809
    15. ONE™ V 13 2110 27424
    16. ONE™TEAM 26 932 24221
    17. A Team™ 5 4835 24176
    18. AFL® 13 1763 22913
    19. ONE TEAM 30 705 21156
    20. L&R™ 15 1107 16607

  7. #7

    Default

    EGO tu dari perseketuan mana ye..
    s3.my

    s4.my

    com server.

  8. #8
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    pecahan fr bergabung dgn fcuk, agaknye..

    angin peperangan dah bertiup ni, bersiap sedia la..

  9. #9
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Ha EGO tuh FcUK di SW dan sebahagian dari Fr yang masih berbaki di SE

  10. #10

    Default

    tp, xsangka Fr hilang mcm tu je.. group Fr paling ramai konfed kat s3 dulu2 ini.
    s3.my

    s4.my

    com server.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •