Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 76

Thread: 'DSxNW? Mana pergi ego RG/NW[F] ??? oh come on..

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Stella View Post
    Bukan deh..apa yang teman gw di DSX HQ bilang..VVA yang bagi banyak masalah..gak reti kontrolnya bot..tapi pada gw..kalau bot mudah amat mau filternya..pasti guna coconut atau TT tuh..
    sampai konfed pun di farm juga..



    gw rasa kalau raid x kisah mana kalau dalam konfederasi....ni bawak chief p raid...bila wa tanya leader diaorg.....x dapat kawal walau masih konfederasi....walau terputus hubungan masih ada lagi tawaran.....nak bukti ke


    DSX IM™ telah menawarkan PTA kepada IM|VVA™. 10/07/17 17:10

    x tau le plak...leader VVA nak accept ke x
    team balqiss

  2. #22
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    haha..

    aku antara MT DsxHQ dah tentu taw..
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  3. #23

    Default

    Wah.. Meriah rupanya kat sini..
    Kitorg xde rancangan nak hold WW pun lagi...
    Nanti sume konfed same2 la musnahkan WW...
    Baru best tgk hammer...

    Sume kawan2 nie, xtahu nak serang sape la plak...

  4. #24
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    semakin pelik politik di myx


    "Never trust someone with mask"

  5. #25

    Default

    Sume nak menang, so guna pelbagai taktik la nak kuatkan diri...
    Tapi ade jugak yang main nak seronok jer, bukan nak menang...
    hehehe...

  6. #26
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Tauke View Post
    Wah.. Meriah rupanya kat sini..
    Kitorg xde rancangan nak hold WW pun lagi...
    Nanti sume konfed same2 la musnahkan WW...
    Baru best tgk hammer...

    Sume kawan2 nie, xtahu nak serang sape la plak...
    heheh tu la..belom ada plan tapi dah ada orang bela hammer untuk bedal WW kita.agak pelik juga

  7. #27
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by Tauke View Post
    Sume nak menang, so guna pelbagai taktik la nak kuatkan diri...
    Tapi ade jugak yang main nak seronok jer, bukan nak menang...
    hehehe...
    P.F.F ya tauke...

  8. #28
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by Tauke View Post
    Sume nak menang, so guna pelbagai taktik la nak kuatkan diri...
    Tapi ade jugak yang main nak seronok jer, bukan nak menang...
    hehehe...
    ampu.. jgn diserang saya ya dong..
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  9. #29

    Default

    Quote Originally Posted by DFD View Post
    Mus.........
    Ko subuk je,, nak main lagi tak..?
    kao main kat Id mau tak?
    shhh~~~ pe ko sebut 'MUS' ni...ade yg kene serang hendap kat real world nnti kang...
    musim ni x aktif. pindah rumah. cata ade 500 je. attacker xde. wakakakka.
    xnk maen di Id. bz la sgt2. kat myx pn dh consume 20 jam(musim lps). jadi kalo + id = 40 jam sehari?

  10. #30
    Koperal
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    81

    Default

    cisco, politik lain macam. mcm2
    Fire Gym

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •