Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 162

Thread: VVA under Attack!!!...Tapi lawan SIAPA ya???...Masuk sini donk...

  1. #31
    Sarjan
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    gila beto troop yg ada dalam kg WW kecik keningau....100k lebih

    bantuan aje dekat 80k....memang gila le jaga crop....
    tido lagi best dari jaga crop 24jam

    berani ke VVA langgar kg tu....kurang2 kena ada 200k baru best langgar
    tq skynet....info ko amat berguna....aku caye kt ko...sbb salah sorg dari 4 org kt ally keningau tu...budak2 VVA ckp spy...dye pun ader ckp kt aku lebih kurang camtu gak def keningau nie....

  2. #32
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    jangan la langgar awal bro...biar la troop keningau jalan2 dulu...p serang mana2 kg yg best nak ditarbil hihi...

    mmg tido tu best dr jaga crop...tp mungkin juga bukan dia jer yg jaga crop hihihi...mesti ada player lain yang sedang DEFEND kg hammer nya hihihi...siapakah player itu....crop mcm mana...

    myx4 player....cari lg la perang lain...

    "ko pakai id ape Empire_impian.....ke ko x main server ni....hehehhe"

    hihi...aku memang tak main pun...hihi...tp myx5 aku nak guna id ni la empire-impian...mungkin nti lg best dlm myx5...x target kumpul troop smpi hujung server dan x terguna... masih trauma dlm myx3...troop x guna sampai hbs server...adess

  3. #33

    Default

    kiata tengguk vva atau dsx yg tutup ally dlu...
    sembang byk2 xguna

  4. #34
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    ""tq skynet....info ko amat berguna....aku caye kt ko...sbb salah sorg dari 4 org kt ally keningau tu...budak2 VVA ckp spy...dye pun ader ckp kt aku lebih kurang camtu gak def keningau nie....""

    adess...habis la bro keningau...minta back-up defend hihi...berdegup jantung dia nampak ni hihi...atau mungkin ni la yg dia tunggu hihihi...kita lihat mlm ni VVA serang dia...bro keningau ni main gaul...harap2 dia ada falanks lg hihi...

    harap2 lepas dia ni ada lg ceta lain...TAK LA KITA BOSAN KAT MYX... tp kita nak tengo area lain pula SW atau NW ...cuma aku paling takut register kat 2 area ni kalo tak de kawan SAH jadi lauk...mmg based 2 ally...TBH-SW, NWSTAR/NW....

  5. #35
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Quote Originally Posted by Empire_impian View Post
    Wakaka...siapa kah org tu stella...

    ish2... kepada PLAYER myx... please la... tolong la... biar musnah desa anda... jaga nama baik tu kekekeke... Jom kita nantikan ending cerita ini... atau akan bertambah lagi banyak cerita yang AKU sendiri tidak tau hehehe...

    cerita stella ni mcm BTL2 details la... boleh kongsi sama2 tak hehehe...

    Come on la VVA p la serang little Wonder World Team Dsx-3/Pangait tu...kordinat 59/-45... kesian bro keningau isi jelapang dengan guna NPC...

    Korang nak serang desa2 support dia...

    PANG5 desa anda makin berkurang sama seperti keningau... berluma2 la siapa turun pop paling cepat hehehe... kesian PANG5... menyerang dgn 100 belantan 100 kapak 100 teutonik... dah habis ke troops bro bersama2 dengan IBUKOTA yg lenyap...

    Serangge...dah mula ke terima serangan...hihi... good luck bro...defend la kg tu kaw2...

    Tp VVA ni... mana attacker korang yg lain... aku tengo Ace,Vizard,serangge (mungkin ada yg tak disebutkan tapi yg sure bukan semua keluar la) --- mcm ni jer yg aktif membalas... mcm mana korang nak habis kan cepat dsx-3/Pangait ni...

    HANGAT kan myx4.... come on player myx... ni dah musim ke-4... jangan biarkan player2 lama travian ni boring k...good luck myx player...
    Gw paste report na dikit ya..

    ada yg bilang klu pang5 uda ga punya troop..
    cuman 100 belantan,100axe ,100tk

    ini hasil serangan 100 cs+100axe + 100tk..kuat bgt ya..

    http://travian-reports.net/my/report/29085f971f2

  6. #36
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    """kiata tengguk vva atau dsx yg tutup ally dlu...
    sembang byk2 xguna"""

    tu la guna forum bro...tak kan nak ceta politik atau ekonomi pula kat forum travian hihi...

    p sembang kat 'buku muka"/facebook...kalo nak tengo ceta lain k...hihi...

    dlm WAR mesti ada kalah menang...biasa la tu sebelum MT buat keputusan nak perang mesti dah tau risiko...

    KEPADA yg kalah nti---cuba lg myx5 k...ok la tu at least try fight back...drp tengo ally kena serang atau member kena serang...tu penting diri hihi...

    KEPADA yg menang---cayo...lepas menang tu cari lg ally lain...seranggg...hihi...

  7. #37
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    wah bro...zoom sd kena hihi...

    lagi report...hihi...kami nak tengo report travian ni hihi...mana dsx ni ...tak kn x boleh share sket troop VVA yg tumpas...hihi...

  8. #38

    Default

    Nyimak aja Gan!!!!.....

  9. #39
    Lans Koperal rocker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32

    Default






    CUMA SEGINI KEKUATAN DEFF DSxNW 3?????????????


    apa yg kalian baggain?????

  10. #40
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    hihi...kesiannya mati troops...tapi mungkin 400 cata tu dah banyak berjasa dgn zoom...

    kpd pang5....cayo...ada lg troopnya walau capital dah hilang hihi...

    kepada yg x suka thread ni...jangan komen...korang la yg buat game travian ni mcm farm ville SAMA SEPERTI kat face book yg budak2 pompuan suka tanam sayur tu...HIHI...

    KATA MYX tak best la...ni kita baru sembang2 skit...ihihi

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •