Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53

Thread: Travian 4 (T4)

  1. #31
    Prebet
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sngor
    Posts
    13

    Default

    oasis plak leh ambil dalam jarak berapa ea?

  2. #32
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by axsara View Post
    oasis plak leh ambil dalam jarak berapa ea?
    Macam biasa...dalam lingkungan 7x7 petak dalam peta anda.....

  3. #33

    Default kuang-kuang-kuang

    Quote Originally Posted by Faris Azri View Post
    aku ada main versi baru ni.,
    mula2 mmg pening ckit tp lama2 da biasa da.,
    kelemahan yg aku dapat adalah masa utk load 1 page lebih lambat., yg lain tuuu., tgu jer laa nnti korg men sndiri.,
    saya mainj dua sayap.german and britishme.deleted acc.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  4. #34
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    bila nak release full version yg 4 ni, so, server2 boleh la nak restart balik, bila yek?

  5. #35
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Tun Perak View Post
    bila nak release full version yg 4 ni, so, server2 boleh la nak restart balik, bila yek?
    buat masa sekarang ni,,x tau lagi kot,,,,x dek ape2 jwapan dri HQ lgi tntang T4 ni,....

  6. #36
    WW HoldeR
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Rembau Daerah Beradat..N.9
    Posts
    72

    Default

    http://travian-reports.net/us/report/806566332ba

    def dia haiwan peliharaan....

  7. #37
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    diaorg ckp summer 2011 kan, tgh tahun la tu agaknye.. tp bnyk juga penambahbaikkan yg perlu dibuat supaya lebih lancar,

  8. #38
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Tun Perak View Post
    diaorg ckp summer 2011 kan, tgh tahun la tu agaknye.. tp bnyk juga penambahbaikkan yg perlu dibuat supaya lebih lancar,
    mybe la...x dek la nnti tngah main2, tibe2 ade mslah,,,

  9. #39

    Default

    Quote Originally Posted by AdaM View Post
    Sukacitanya dimaklumkan pihak Travian sedang mengusahakan Travian 4. Perubahan termasuklah rekabentuk bangunan dan ciri ciri sedia ada.

    Travian 4 dijangka akan dimulakan pada tahun 2011

    Di sebelah kiri adalah rekabentuk akademi yang sekarang dan di sebelah kanan adalah rekabentuk akademi yang baru.

    informasi tambahan boleh dirujuk di http://dev.travian.org/

    Terima kasih
    Travian team
    Yeah,,bagus tu travian T4..
    Tapi bagi aku lah..Adam dan MH kena ambil pengajaran dari myx3x musim lepas..
    dari ramai yg register hanya tinggal 2k lebih je pemain..mcm mana nak buat bisness ni Adam kalo semua customer dah lari..

    Aku boleh dikatakan penyumbang gold yg banyak pada travian malaysia..tapi bukan nak dihargai..
    sekurang2 MH tu mestilah adil.. Jangan berat sebelah.. mentang2 la MH ni org malaysia..dah kwn2 ko main travian gak..suka2 hati ko je nak sokong kwn2 ko..

    Ingat lah, tanpa pemain..server malaysia tak hidup.. Ko nak tgk server malaysia ada 100 pemain jer?
    iaitu..MH dan rakan2nya..pastu korang raid la oasis..nak raid pemain xboleh sebab tu kwn2 ko wakakaka...

    SILA AMBIL PENGAJARAN YEA..

    -LK-

  10. #40
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Lich King View Post
    Yeah,,bagus tu travian T4..
    Tapi bagi aku lah..Adam dan MH kena ambil pengajaran dari myx3x musim lepas..
    dari ramai yg register hanya tinggal 2k lebih je pemain..mcm mana nak buat bisness ni Adam kalo semua customer dah lari..

    Aku boleh dikatakan penyumbang gold yg banyak pada travian malaysia..tapi bukan nak dihargai..
    sekurang2 MH tu mestilah adil.. Jangan berat sebelah.. mentang2 la MH ni org malaysia..dah kwn2 ko main travian gak..suka2 hati ko je nak sokong kwn2 ko..

    Ingat lah, tanpa pemain..server malaysia tak hidup.. Ko nak tgk server malaysia ada 100 pemain jer?
    iaitu..MH dan rakan2nya..pastu korang raid la oasis..nak raid pemain xboleh sebab tu kwn2 ko wakakaka...

    SILA AMBIL PENGAJARAN YEA..

    -LK-
    sekiranya anda tidak berpuashati dengan MH,,sila lah email ke admin@travian.com.my untuk membuat aduan,,,

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •