Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: Travian 4 (T4)

  1. #1
    Community Manager AdaM's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    380

    Default Travian 4 (T4)

    Sukacitanya dimaklumkan pihak Travian sedang mengusahakan Travian 4. Perubahan termasuklah rekabentuk bangunan dan ciri ciri sedia ada.

    Travian 4 dijangka akan dimulakan pada tahun 2011



    Di sebelah kiri adalah rekabentuk akademi yang sekarang dan di sebelah kanan adalah rekabentuk akademi yang baru.

    informasi tambahan boleh dirujuk di http://dev.travian.org/

    Terima kasih
    Travian team

  2. #2
    Leftenan Muda ud1nh0's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Java, Indonesia
    Posts
    415

    Default

    weeeh....masak hanya gambar saja????
    ada hal tambahan menarik lainnya kah?

  3. #3

    Default

    Mcm best je. =P
    com8 ['09] - Nouda | Pro Teuton
    com8 - Veritas ('10)| Simming Gaul
    myx - Veritas | (Retired: 20/12/09)
    .MY Mod | .IN MH | .COM Forum God

  4. #4
    Sarjan JumperBoyz's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    121

    Default

    nampak lebih menarik!! =)

  5. #5

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by Rozar View Post
    musim luruh tu bulan beraper?
    August-October-ish.
    com8 ['09] - Nouda | Pro Teuton
    com8 - Veritas ('10)| Simming Gaul
    myx - Veritas | (Retired: 20/12/09)
    .MY Mod | .IN MH | .COM Forum God

  7. #7
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Default

    akademi jer yg tukar ?!?!?

  8. #8
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by saYdAas View Post
    akademi jer yg tukar ?!?!?
    tu cth je....nnt bila da siap , die bgtau r lebih lanjut...
    BINA LAMAN WEB ANDA
    http://bit.ly/ihostnetwork

  9. #9
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    dalam forum travian malaysia ni... dimana ada bahagian cadangan2 untuk improve game ni... boleh juga kita ramai2 sumbangkan idea bersama2...mana la tau ada idea yang menarik dan boleh digunakan...
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by Empire_impian View Post
    dalam forum travian malaysia ni... dimana ada bahagian cadangan2 untuk improve game ni... boleh juga kita ramai2 sumbangkan idea bersama2...mana la tau ada idea yang menarik dan boleh digunakan...
    Kalau ada idea best'2, mai ler posting kat sini:
    http://forum.travian.com.my/forumdisplay.php?f=10
    com8 ['09] - Nouda | Pro Teuton
    com8 - Veritas ('10)| Simming Gaul
    myx - Veritas | (Retired: 20/12/09)
    .MY Mod | .IN MH | .COM Forum God

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •