Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 151

Thread: Dsxnw backstabber???

  1. #1

    Default Dsxnw backstabber???

    Huhuhuhu ader sesaper ker tahu aper kes tu?

  2. #2
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Mcm citer best jerk.

    kongsi la sikit.

  3. #3
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    Mcm citer best jerk.

    kongsi la sikit.
    sapa backstab sapa nie..

    bulan pose x elok mengumpat keburukan org..
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Ace Wolf View Post
    Mcm citer best jerk.

    kongsi la sikit.
    Haah sbb tu saya pon nak tahu gak aper citer sebenarnya kes tu
    SenGaL

  5. #5
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    mesti kes rebut WW lg ni.. tiap2 round mesti ada kes cm ni bile setiap meta nk WW..


    "Never trust someone with mask"

  6. #6
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    apa yang saya perhatikan, nwstar 7 rata2 kampung support ww sudah bertukar nama ??

    mungkin mereka protest.. tapi mengapa ? HC2 nwstar 7.. sila beri penjelasan. andai boleh di share maklumat2 ini. apa yang mereka protestkan.. mengapa? kenapa ?
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  7. #7
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    apa yang saya perhatikan, nwstar 7 rata2 kampung support ww sudah bertukar nama ??

    mungkin mereka protest.. tapi mengapa ? HC2 nwstar 7.. sila beri penjelasan. andai boleh di share maklumat2 ini. apa yang mereka protestkan.. mengapa? kenapa ?

    haha..rasenye sbab puteri bulan ambik WW yg spatutnye milik dorg kot..
    ish3..truk2

  8. #8
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    haha..rasenye sbab puteri bulan ambik WW yg spatutnye milik dorg kot..
    ish3..truk2
    kesian puteri..

    xpela kasila pompuan holder ww plak..

    apala salahnya.. ada banyak balance lagi ww nie..

    jgn rebut2.. hehe
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  9. #9
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    ish ish ish.. maybe itu la punca mengapa nwstar7/8 bising ya ?
    kerana tapak ww di curi puteri bulan ? hmmm... bingung sama ini politik area NW.. better lepak di SW
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  10. #10
    Koperal krochks's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    91

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    kesian puteri..

    xpela kasila pompuan holder ww plak..

    apala salahnya.. ada banyak balance lagi ww nie..

    jgn rebut2.. hehe
    haaa ni la ko ni.. pantang nama tu bersifat perempuan terus tolak ansur la, bagi perempuan holder WW la, WW masih bnyk balance lg la.. apa la itu la ini la, kalau ditegur mula la ko kecik hati, blari masuk ke tandas dan menangis, konon˛ org tak nampak ko menangis.. haktuiii la ko.. kalau la aku ada hammer, aku bom je WW village tu, kalau bleh dengan ko sekali aku BOM kasi lenyap.. ehhh nak berbuka puasa da.. yahuuuuuuuuu!!!
    we are more quality!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •