Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42

Thread: [Guide] Offensive Gaul Guide (Speed)

  1. #21
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    Quote Originally Posted by MiaoMiao View Post
    600 troops.. mang aii.. cepatnya nko buat.. aku tengah struggle lagi nak sampai lv5 kayu ngan mine.. camna bro buat ek..

    Tuan tanah faris azri.. wheat@corp biarkan lv2 jerkan..
    x., just make sure crop secukupnya utk pmbgnn., pas TT ade pon keep it +ve., sampai ko da ade farm yg byk dan income yg berterusan bru ko bole biarkn -ve., ia sebenarnya bergantung kpd player tu sndri,.
    time mcm ni laa kne pandai pilih farm., bila ko da ade 10 TT, just raid teuton berdekatan.,
    Last edited by Faris Azri; 09-07-2010 at 02:30 PM. Reason: crio --> crop

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by Faris Azri View Post
    x., just make sure crio secukupnya utk pmbgnn., pas TT ade pon keep it +ve., sampai ko da ade farm yg byk dan income yg berterusan bru ko bole biarkn -ve., ia sebenarnya bergantung kpd player tu sndri,.
    time mcm ni laa kne pandai pilih farm., bila ko da ade 10 TT, just raid teuton berdekatan.,

    Okeh Noted.. Thanks bro..

  3. #23
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    ikut cara strategik, train dlm 10 falanks.. dan raiding kampung setempat.. yang mana safe lah. pastu keep training tt.. dan consistent using tt utk raid memana target.

    kalau ada teuton hit, try utk ambush belantan milik teuton tuh..


    "Never trust someone with mask"

  4. #24

    Default

    wannabill..pro gaul...haha...

    wheat blh biakan negetive...janji kita aktif....
    aktif merompak of coz...so blh cover blik wheat yg negetive tue

    Want to know who is the cutest person in this world??
    click here to find out

  5. #25
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    ikut cara strategik, train dlm 10 falanks.. dan raiding kampung setempat.. yang mana safe lah. pastu keep training tt.. dan consistent using tt utk raid memana target.

    kalau ada teuton hit, try utk ambush belantan milik teuton tuh..
    betul., tp klo xaktif dan tersilap raid, pembangunan TT akan terbantut..
    klo train falanks sblm wat TT, player mungkin dapat selidik TT dlm 2 ari klo aktif dan bermain di server yg besar spt comx dan idx., tp klo server kecik cm myx mmg 3 ari laa nk selidik TT

  6. #26
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    Quote Originally Posted by SHIMIZU View Post
    wannabill..pro gaul...haha...

    wheat blh biakan negetive...janji kita aktif....
    aktif merompak of coz...so blh cover blik wheat yg negetive tue
    yup., betul., klo aktif merompak kita mmg bole biarkn crop -ve no prob.,
    tp mslhnye, klo ade teuton yg aktif merompak sekitar map kita, mmg mmbzr la train TT tu., haha.,
    so skg ade 2 cara:


    1 : aktif merompak (dapat income yg banyak) dan bole biarkn crop -ve
    2 : aktif merompak (x dapat income yg banyak) atau tidak aktif merompak dan tidak bole biarkn crop -ve., jika dibiarkn, TT akan mati jer dan anda akan mengalami crop lock., haha.,

  7. #27
    Prebet tok batin's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    putrajaya, malaysia
    Posts
    9

    Default

    so kesimpulan nya...ikut qmaster dulu...sampai train falaks n kedutaan terus stop n train TT..mcmana klu teruskan dgn heuden?
    tok batin a.k.a ice-T

  8. #28
    Koperal Kir@'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    on earth
    Posts
    42

    Default

    kayu lvl 5 tu 1 tapak jer ke o sumer 4 tapak tu lvl 5??
    Last edited by Kir@; 09-22-2010 at 02:19 PM.

  9. #29

    Default

    kat area aku, byk sgt teuton yg aktif...pop lg tinggi dr aku plaks tue....kne tukar taktic...adess..

  10. #30
    Koperal Kir@'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    on earth
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by lembu_comey View Post
    kat area aku, byk sgt teuton yg aktif...pop lg tinggi dr aku plaks tue....kne tukar taktic...adess..
    dont terlalu ikutkan step guide if u cnt follow the rhythm..make your own rhythm n make these as ur guide

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •