Results 1 to 6 of 6

Thread: Natar

  1. #1
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default Natar

    Ak baru perasan, yg kg Natar @ capital dia bleh send troop with Mode 'Bantuan'....
    so, kalo katakan kita park troop kt capital natar @ anta troop as bantuan, boleh ker??
    x mati ker troop kita??
    Natar tu player nyer rajin on9 ngan jaga crop ka??

    xixixixix
    p/s : no offence, only a question from Newbie

    Tq

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    Ak baru perasan, yg kg Natar @ capital dia bleh send troop with Mode 'Bantuan'....
    so, kalo katakan kita park troop kt capital natar @ anta troop as bantuan, boleh ker??
    x mati ker troop kita??
    Natar tu player nyer rajin on9 ngan jaga crop ka??

    xixixixix
    p/s : no offence, only a question from Newbie

    Tq
    memang boleh hantar mode bantuan kat natar.. tapi lepas smpai jer kat situ.. askar anda akan automatik berpatah balik.. mmg x bleh laa nak park troop kat situ.. hehe
    Finding good players is easy. Getting them to play as a team is another story

  3. #3
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    dalama capita natar, crop dier -1.1m..


    "Never trust someone with mask"

  4. #4
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Default

    setahu aq askar natar x de kos ntuk dilatih, mase latihan pon x de, dan yg lebih menggembirakan ialah x perlu gne ape2 sumber pon ntuk wat askar2 natar serta diorang x gune makanan pon

  5. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    nak buat macam mana,,,dah di set kan oleh sistem,,,natar semuanya secara auto,,huhuuhhu


  6. #6
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    dalama capita natar, crop dier -1.1m..
    wah cisco bley masuk id natar,....
    sharee la pass..
    hehe

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •