Quote Originally Posted by akf3348 View Post
oooo mcm tu rupernyer....nampaknyer kene kumpul troops lg lah...thanks for the info bro, ye saya ahli faith-2,bro main kat s3 juga k...
Kalau tengok keadaan sekarang di s3....

Artifak sama ada kecil atau besar berlegar dia antara 4 ally saja....
Fr, FcUK, 69 Squad dan NEW....

Saya rasa agak sukar untuk member2 dari ally lain merebut artifak....

Masa bro dah cukup kumpul troops, agaknya apa artifak lagi yang tinggal....
Mkn yang semua orang tak nak ambik....