Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: Bot protection update!!

  1. #11

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by wannabil View Post
    nak tanya jgk..

    macam mane mh leh kesan org yg pakai bot?

    contoh la kalau sy report player A kat mH..
    then camne mH nak pastikan yg A tu btol2 pakai bot atau x..

    thanks.
    utuk pengatahuan anda....
    MH tidak akan mengesan Bot lagi,,,Bot/skrip dikesan secara auto[sistem yg kawal],,,

    Bahasa:

    Disini terdapat beberapa maklumat kemaskini mengenai sistem FairPlay oleh pihak Travian.

    Captcha sekarang mempunyai 4 bahagian.

    1) 1 hari Captcha dan pengosongan gudang. Ini ialah ..........................................


  2. #12
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53

    Default

    ooohhh..
    okay dah fhm skrg..
    terima kasih

  3. #13
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    Quote Originally Posted by wannabil View Post
    ooohhh..
    okay dah fhm skrg..
    terima kasih

    x bestla macam nie..

    naseb baik dah retired...

    Amannye tanpa travian...
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  4. #14
    Koperal Akuhanyut's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ipoh
    Posts
    70

    Default

    Quote Originally Posted by Naga Puteh View Post
    x bestla macam nie..

    naseb baik dah retired...

    Amannye tanpa travian...
    btol2...
    main travian boleh buat hidup kite terikat dengan game nie... hehehhehe
    tmbah kalu main speed...
    nk kluar rumah pn teringat kt kg....
    hehhehee

  5. #15
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    Quote Originally Posted by Mr.Lee View Post
    semua jenis bot atau skrip adalah dilarang,,,tmbot tu BOT la,,,name pon tmBOT,,huhuhuhu
    haha., yeker lee.,
    ak knl ramai top robber.,
    ada jer gne tmbot.,
    tp relax jer., xkne pape pon.,
    haha

  6. #16

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by Faris Azri View Post
    haha., yeker lee.,
    ak knl ramai top robber.,
    ada jer gne tmbot.,
    tp relax jer., xkne pape pon.,
    haha

    jikalau anda mahu cuba gunakan,,,mahu lihat berkesan atau x,,,,
    guna la,,,,kekekee


  7. #17
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    MH still boleh detect bot.


    "Never trust someone with mask"

  8. #18

    Default

    ramai player2 yg dah penuh ilmu didada tp masih nak main secara tidak adil.. mcm mane player2 baru nak bertambah kalau dah 1bln main pop nya dah 0..

    tu belom kira yg main multi lg..

    main ler secara adil, baru kepuasan tu datang dlm diri, habis musim,semangat lg nak main next server..

  9. #19
    Koperal Akuhanyut's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ipoh
    Posts
    70

    Default

    Quote Originally Posted by exit View Post
    ramai player2 yg dah penuh ilmu didada tp masih nak main secara tidak adil.. mcm mane player2 baru nak bertambah kalau dah 1bln main pop nya dah 0..

    tu belom kira yg main multi lg..

    main ler secara adil, baru kepuasan tu datang dlm diri, habis musim,semangat lg nak main next server..
    aku setuju!!!

  10. #20
    Prebet j.lenteng's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bintulu - Kota Kinabalu - Kuala Kangsar
    Posts
    11

    Default

    sy tak nak pakai bot...
    pakai perahu jek

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •