Page 74 of 76 FirstFirst ... 24647273747576 LastLast
Results 731 to 740 of 758

Thread: Battle Report Myx5

  1. #731
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by spark View Post
    bro pierape kalo tarik sebulan lagik boleh tak?
    nak train cata laa pulak....huhuhuhu
    Train je lahhh sehingga pekerja WW meletakkan batu terakhir menandakan tamatnya perlumbaan WW di era ini.

  2. #732

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Wahai Gadis yang Kali Peluru, Usahlah dilayan akan mesej2 daripada player team saya. Mereka sengaja post macam2 kat Cik Gadis kerana untuk menyakat, menyakitkan hati dan bergurau dengan Cik Gadis sahaja. Maklumlahhh Cik Gadis kan antara player perempuan yang glamour di Myx server.

    So, saya memohon maaf atas keceluparan dan kenakalan mereka itu.
    Saya tak pernah menyakat kakak putri kerana saya kagum dengan kehebatan dier...

  3. #733
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Wahai Gadis yang Kali Peluru, Usahlah dilayan akan mesej2 daripada player team saya. Mereka sengaja post macam2 kat Cik Gadis kerana untuk menyakat, menyakitkan hati dan bergurau dengan Cik Gadis sahaja. Maklumlahhh Cik Gadis kan antara player perempuan yang glamour di Myx server.

    So, saya memohon maaf atas keceluparan dan kenakalan mereka itu.

    satu lagi statement U-TURN dari pie rape ? ko memang politik tahap gaban.. semua team ko UTURN

    /me sokong spark
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  4. #734
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Wahai Gadis yang Kali Peluru, Usahlah dilayan akan mesej2 daripada player team saya. Mereka sengaja post macam2 kat Cik Gadis kerana untuk menyakat, menyakitkan hati dan bergurau dengan Cik Gadis sahaja. Maklumlahhh Cik Gadis kan antara player perempuan yang glamour di Myx server.

    So, saya memohon maaf atas keceluparan dan kenakalan mereka itu.


    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Saya tak pernah menyakat kakak putri kerana saya kagum dengan kehebatan dier...
    erkk

    saya tak hebat .mereka2 yang berada di sisi saya selama ni yang hebat...



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #735
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by RaTu Laut View Post




    erkk

    saya tak hebat .mereka2 yang berada di sisi saya selama ni yang hebat...
    Ye lahhh.. tp mereka tu lelaki ...diaorg ni mengatal dgn perempuan jer.. Cik gadis jangan amik hati yea.

    Siamang... aku malas laaa ikut ko.... dok nak berperang dgn GKP jer tiap2 season. Tak gentle. Aku dah mula tukar fikiran & insaf daaa

  6. #736
    Prebet
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    WB@Speed
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    Siamang... aku malas laaa ikut ko.... dok nak berperang dgn GKP jer tiap2 season. Tak gentle. Aku dah mula tukar fikiran & insaf daaa
    wah ketua aku dh insaf ni.. touching lak aku

    /me ikut siamang lah kalo mcm ni.. leh x bro? terima aku..

  7. #737
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    aku kena backstab ngan pierape

    aku report leader ko
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  8. #738
    Lans Koperal spark's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    satu lagi statement U-TURN dari pie rape ? ko memang politik tahap gaban.. semua team ko UTURN

    /me sokong spark
    /me terharu dengan sokongan yang diterima dari saudara siamang....

    sekian terima kasih.
    Lamit NooBCreW - Gajah duduK

  9. #739

    Default

    ini server kok lama kali kelarnya... di close je biar cepat.. lol

  10. #740
    Staff Sarjan loserking206's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    at the moon
    Posts
    153

    Default

    gogogo KIKO u can Do it!!!
    Noob People Inside


    myx1,myx2,myx3,myx4,myx5,myx7
    RoTi,DSxHQ,NE.RG,WB,AoW,DSxR
    piggybank,banker,Popcorn,madonna,fedex,Milky Way

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •