Page 76 of 76 FirstFirst ... 2666747576
Results 751 to 758 of 758

Thread: Battle Report Myx5

  1. #751
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    dasar zionis... leader lby nie

    tapi baru satu hammer dari berlambak2 hammer korang kan ?
    simpan buat perkasam ke
    aku cuba nak cakap ..takut kang org kata aku riak dan nak menunjuk2 pulak
    hammer kami masih cukup untuk bermain 2 kali pusingan WW.

    kalau GKP mintak nak tengok baru aku paste sini.. ko mintak aku tak layan ...

  2. #752
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    30

    Default

    Hoiiii..
    kapan tamatnya???
    dari tadi di tunggu2 nih...
    masa dari pagi ampe sekarang masih level 99????

  3. #753
    Pegawai Waren II
    Join Date
    May 2010
    Location
    Versus@Kiko WW
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by KOJOR View Post
    Hoiiii..
    kapan tamatnya???
    dari tadi di tunggu2 nih...
    masa dari pagi ampe sekarang masih level 99????
    Kojor, bentar yaa.. mahu diletakkan bendera dipuncaknya dulu
    Last edited by PieRape; 02-16-2011 at 05:43 PM.

  4. #754

    Default

    Quote Originally Posted by siamang View Post
    biar owner yang posting...
    tak syok la aku selaku pengacau ally diorang bagitau... nanti kata aku lebih2
    aku nie pengacau kat sini je
    sabo2 nnt sat lg ader ler tu kena post troop2 yg dibuat pekasam
    FoReVeR NooB

  5. #755
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    ahahahha ko nyer troop perkasam
    ehehehehe
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  6. #756

    Default

    Quote Originally Posted by PieRape View Post
    aku cuba nak cakap ..takut kang org kata aku riak dan nak menunjuk2 pulak
    hammer kami masih cukup untuk bermain 2 kali pusingan WW.

    kalau GKP mintak nak tengok baru aku paste sini.. ko mintak aku tak layan ...
    kalu saya mintak .. boleh tak tengok troop troop yg belum berlepas tu

  7. #757
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    30

    Default

    akhirnya selesai jg...
    cuma ingin berbagi saja..
    total defend troops di lim bizkit
    Jumlah 1237 366028 278 828 0 88 0 0 0 0 1
    bye2x

  8. #758

    Default

    my5x hbs dh?
    A NOOBER IN DA HOUSE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •