Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Thread: [Basic] Cara untuk elak dari di farm

  1. #21
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    member aku ada buat, sekarang ni tgh main s3, tapi tak semua lvl 17 sblm art, ada 2-3 lagi tak sempat, skit lagi la, dlm kg mmg kebanyakannya lvl 20, senjata semua lvl 20, mmg cepat dia buat, adoi..

  2. #22
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    btw cekaro, jgn lupa yer tambah lg guide kalo ada
    nak guide apa bro? kalau ada leh r ak try tambah nanti

    by the way,guide dah di update.dah tambah beberapa tips lagi dari Faris Azri. thanks to him
    kalau ada yang mau tambah lagi tips2 untuk mengelakkan dari di farm, pm ak k.leh edit terus kat post pertama.so semua leh bace ngan senang and xyah scroll semua post yang lain untuk cari tips2
    arcobaleno
    at your service

  3. #23
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    nak guide apa bro? kalau ada leh r ak try tambah nanti

    by the way,guide dah di update.dah tambah beberapa tips lagi dari Faris Azri. thanks to him
    kalau ada yang mau tambah lagi tips2 untuk mengelakkan dari di farm, pm ak k.leh edit terus kat post pertama.so semua leh bace ngan senang and xyah scroll semua post yang lain untuk cari tips2
    nk kene share commision ni cekaro, uhuhuhu

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  4. #24
    damian81reyes
    Guest

    Default

    thanks for sharing.

  5. #25
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    nk kene share commision ni cekaro, uhuhuhu
    haha.share ilmu xde masalah.dapat pahala kalau orang tu pakai sampai bila2.berganda kalau dia ajar orang lain
    arcobaleno
    at your service

  6. #26
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    haha.share ilmu xde masalah.dapat pahala kalau orang tu pakai sampai bila2.berganda kalau dia ajar orang lain
    ceh...
    ilmu travian pon dpt pahala ka??
    buang masa, kalo gold, buang duit, isteri terabai....
    hahahahaha

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  7. #27
    Koperal Akuhanyut's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ipoh
    Posts
    70

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    ceh...
    ilmu travian pon dpt pahala ka??
    buang masa, kalo gold, buang duit, isteri terabai....
    hahahahaha
    apa saje ilmu ke arah kebaikan yg dikongsi akan mendapat pahala...
    game nie x salah, kite yg salah sebab x pandai bahagi mase...
    kalu sibuk main la dual...

  8. #28
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Akuhanyut View Post
    apa saje ilmu ke arah kebaikan yg dikongsi akan mendapat pahala...
    game nie x salah, kite yg salah sebab x pandai bahagi mase...
    kalu sibuk main la dual...
    hahahaha
    apa2 la....
    kang ak fight, kene tutup lak nnti thread tips Acab nih..
    hehhe

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  9. #29
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    please stick to the topic or the thread will be closed

  10. #30
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Faris Azri View Post
    please stick to the topic or the thread will be closed
    Sorry....
    dia dulu pon spammer gak...
    eksyen...

    Sorry
    selitan skit...

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •