Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: T4.0 Closed Beta

  1. #11

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by axsara View Post
    adakah pemilik akaun akan diberitahu jika T4 sudah diselenggara?
    itu tidak pasti....


  2. #12
    Prebet
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sngor
    Posts
    13

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by Mr.Lee View Post
    itu tidak pasti....
    kesian aq..

  3. #13

    Default

    bila vesi T4.0 akan dimulakan di malaysia
    "OraNg Kata mEmBuNuH iTu BeRani,TaPi RamAi Ke YG BeRani"

  4. #14
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by ice View Post
    bila vesi T4.0 akan dimulakan di malaysia
    Apabila pihak Admin International setuju untuk melancarkan Version T 4.0, Admin Malaysia akan umumkan kepada semua. Jangan risau.
    Kita Dilahirkan Untuk Terbang, Mengapa Memilih Merangkak Seumur Hidup?

  5. #15
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default

    rasanya bila versi T4.0 akan dimulakan di malaysia?!
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

  6. #16
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by jake666 View Post
    rasanya bila versi T4.0 akan dimulakan di malaysia?!
    Quote Originally Posted by limit View Post
    Apabila pihak Admin International setuju untuk melancarkan Version T 4.0, Admin Malaysia akan umumkan kepada semua. Jangan risau.

    limit dah bagi tahu tu,,bile nak lncarkan,,baru la diumum kan,,tapi anggaran nye adalah,,,,Tahun depan lah.....
    Jika ada salah satu server malaysia nak open,,barulah dimasuk kan kepada T4 ni....Jika T3 ni tibe2 nak tukar ke T4...mungkin tidak kot,,sebab kemungkinan ade masalah/bug ....

  7. #17
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    x sabar pulak nk tunggu..
    sape2 yg ada akaun beta tu, share sikit kat aku
    nk cuba gak..
    .
    .
    Register at any server here and get resource and protection from me
    I will do my best to help u


    http://www.travian.com.my/?uc=my5_5586

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •