Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: Sw quadran

  1. #21

    Default

    wawawa.. mcm best je korg KUTUK org erk.. klu rasa diri kita kuat x yah la nk belagak sgt..lg pon ni server MYX.. dgr tak MYX.. tp korg tu LG yg major dr seberang..x yah la nk belagak dlm server org..(sorry admin statement agak racist) tp itu la kenyataan..dah tu main taktik kotor..lagi nk ckp lebih2..

  2. #22

    Default

    dan Kepada andri aka izudeen.. klu berani wat la id sendiri..jgn dok menumpang di id org jerr.. ko ingat kitarg tak tau yg ko jd tukang spy @ tukang sebar perang..nk tgk gak brp lame id ko akan bertahan..hahahah.. ckp je lebih habuk pon tarak..

  3. #23

    Default

    Tah..kitaorg main sambil guide player baru.. klu nk kumpul pemain2 lame utk dpt title champion kitaorg pon bley la.. tp klu yg lame2 je main bila travian nk berkembang..lagi satu LG yg korg dok farm tu newbie player..ape tu pon nk bangga ker?? hahaha.. diri sendiri yg bodoh nak kate org.. ckp pakai pale lutut ka??

  4. #24

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by indonpoyonakmampus View Post
    korang boleh blah tak main kat IDX..aku menyampah betul la.. nak survive kat server negara sendir takleh ..mai berkampung kat negara org..pastu kecoh.. korang punya alam maya ngan alam realiti sama je...
    FYI.. INdon RZ ke LG ke sama je.. yang jadi mangsa org lain.. hampeh korang seme.. next server korang berambusssssssssssssssssssssssssss..

    woi..setakat simpan list pw server leaps pastu pasang spy tu apa kes..
    sedap je ko kata org raid ko..ko tak sedar ko korang yang raid konfed sendiri tu.. blah la wei.. berambusss

    lek r bro....nak main kne la cara aman,,,mne2 server speed,,semue nye mcm gitu,huhuhuhu
    ape lgi berita terkini,,,,

  5. #25
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by bluebird View Post
    Tah..kitaorg main sambil guide player baru.. klu nk kumpul pemain2 lame utk dpt title champion kitaorg pon bley la.. tp klu yg lame2 je main bila travian nk berkembang..lagi satu LG yg korg dok farm tu newbie player..ape tu pon nk bangga ker?? hahaha.. diri sendiri yg bodoh nak kate org.. ckp pakai pale lutut ka??
    Saya ga main untuk LG tapi saya tau LG

    Kenapa LG ga main di Indo ?

    1. Pemain LG bukan hanya Indo tapi juga Malaysia
    2. GOLD nya lebih murah dari server lainnya

    Iyah LG pemainnya pada newbie bro, tapi saya heran juga walaupun newbie newbie gt salah satu dari mereka menang WW di MYX4 kemarin, terus yang merasa expert malah ga jadi juara ? artinya skill newbie lebih hebat drpd expert ? gt ya ? Tolong penjelasannya jadi bingung saya...
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  6. #26

    Default

    maksud aku LG™|FFI™.. cuba ko bgtau berapa org player dari malaysia?? LG™|FFI™ newbie?? hahaha..ko wat lawak ke ape ni?? betul ke ko tau pasal LG..

  7. #27
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by indonpoyonakmampus View Post
    ko tsakyah komen la dalnet.. ni forum malaysia..baca dan paham btul2 bahasa malaysia.. jgn dok asyik gw donk gw donk je.. LG ffi tu ada ke player malaysia? kalu ada tu mesti poser..

    sekali lagi.. BLAHHHH LA WEIIII
    ada beberapa bro player Malaysia di LG sabar aja ya bro ndak usah emosi dan saling sindir antar RAS negara hanya karena di bantai oleh LG this is just a game, lagian game hanya kesenangan
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  8. #28

    Default

    hahaha.. yup kami tau ni just games.. cuma kami x sabar bila dikutuk lebih2 di bodoh2kn.. ingat korg terer sgt ker?? lg pon berlagak ngan newbie player jer..kg sendiri kene attck kecoh gak rupenye..ingatkn rilek jer..hahahaha.. kami tau di wing LG ade player dr malaysia.. tapi Di LG FFI ade ker?? klu ade saper??

  9. #29
    Pegawai Waren I DALnet's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indonesia
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by bluebird View Post
    hahaha.. yup kami tau ni just games.. cuma kami x sabar bila dikutuk lebih2 di bodoh2kn.. ingat korg terer sgt ker?? lg pon berlagak ngan newbie player jer..kg sendiri kene attck kecoh gak rupenye..ingatkn rilek jer..hahahaha.. kami tau di wing LG ade player dr malaysia.. tapi Di LG FFI ade ker?? klu ade saper??
    ada kok, beberapa player nya huruf depan nya S, R, L iya, biarin aja orang kutuk kutuk kalian, karena biasanya kalo kalah kan emang di kutuk agar kalian bisa lebih hebat lagi dan bisa nyamain tukang kutuk kalian, kecuali jika anda menang pepatah bilang : menang = banjir pujian, kalah = pecundang a.K.a looser

    heheheh ssttt jangan marah karena itu sebuah kebenaran dalam sebuah permainan hehehehe

    Jadi seharusnya kekalahan itu jadikanlah sebuah pelajaran biar jadi hebat dan bukannya balas mengutuk, masa menang di kutuk ? harusnya di puji sih hehehehe
    Last edited by DALnet; 11-04-2010 at 12:50 PM.
    KNOWLEDGE is POWER, but POWER is nothing without CONTROL.

  10. #30

    Default

    nak puji mende klu menang pon dgn cara kotorr.. hari mula2 war semua id besar di ban.. ape ni?? dah tu knp skrg bley release plk.. menang ngn x de maruah pon nak bangga ker?? klu brani main normal la with no bot.. jgn libatkn mh..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •