Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: send Resources & Sumber

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    39

    Default send Resources & Sumber

    HellO to aLL seniors and admin also moderators..
    hahahha3x..again....


    ermm...ada beberapa peraturan yg mengconpusedkan diri skert lar skrang nie..
    ye lar..kejap2x tukar...kejap2x tukar..hukhukhuk..
    1. mcm mane nk bgtau kat travian yg kite berkongsi PC??sebab aku ngan awek aku maen travian guna PC yg sama...

    2. Mengenai penghantaran sumber...ikut peraturan yg aku paham, kite leh antar sumber satu jam produksi kg kite atau sumber perjam sume kg kan??? tp, aku rasa, aku antar sumber pada awek aku tak lebey pon dari sejam produksi sumber sume kg aku...kenape still kena banned???
    ada limit ke nk antar sumber ni??seyes tak paham..uhhuhuhu....

    3. berapa lama masa diberi untuk kg awek aku balas sumber balik jika sumber yg aku bg tu, sumber tak seimbang???which mean, maximum time yg travian kasik kat pemain untuk antar sumber balik supaya jadi penghantaran sumber seimbang..



    leh any1 explain tak??thanks...

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    27

    Default

    1 pc 1 akaun
    da sah ko kna ban..
    lg 1 resos tranfer jika troop ko kt situ je...xleh suka hati...


    kalu salah perbetulan pls

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    39

    Default

    owh....kena 1 pc 1 akaun ker??
    trok gile..aku bukan kaya sangat sampai nk beli 2 pc untuk maen travian nie..
    dah ler maen game ni suke2x...
    admin...please...
    kenapa tak de orang nk jawab soklan nie??huhuhu...

  4. #4
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by momok View Post
    owh....kena 1 pc 1 akaun ker??
    trok gile..aku bukan kaya sangat sampai nk beli 2 pc untuk maen travian nie..
    dah ler maen game ni suke2x...
    admin...please...
    kenapa tak de orang nk jawab soklan nie??huhuhu...
    nampak sangat ko main 2 akaun, bkn acc ko ngan awek ko.....
    lg satu, miskin gler awek ko, sampai pc pon xda, share ngan ko...
    aper da....

    persoalan aku :

    cm na ko leh main ngan awek ko pkai 1 pc yg sama, sedangkan biasanya lelaki n girl yg couple dok umah berlainan, ko ni, ingat skit etika perlakuan yg baik....

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  5. #5
    Prebet Blacklist's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    WW
    Posts
    14

    Default

    diam trus
    Black all the list......

  6. #6
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Blacklist View Post
    diam trus
    Sudah terkantoi..
    wkwkwkwkw

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    39

    Default

    Quote Originally Posted by Ezzuddeen View Post
    Sudah terkantoi..
    wkwkwkwkw
    bro...kalau aku maen multi, dah lama dah kantoi..
    skrang ni, travian kan dah leh detect multi...

    lagi satu, aku ngan awek aku bukan dok satu rumah...kitorang belajar tempat sama lar..
    adoi~..ni lar masalah orang skrang..
    dok pikir menda negatip jerk..

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by momok View Post
    bro...kalau aku maen multi, dah lama dah kantoi..
    skrang ni, travian kan dah leh detect multi...

    lagi satu, aku ngan awek aku bukan dok satu rumah...kitorang belajar tempat sama lar..
    adoi~..ni lar masalah orang skrang..
    dok pikir menda negatip jerk..
    kat atas kata kongsi pc,yg ni pula kata bukan duduk 1 umah...

  9. #9

    Default

    Pc ke laptop nei? adeh...ckp samar2 betul....

    kalo pc..wah..besar tue..nk angkut sna sni semata-mata nk men travian....senang citer...ko ngan awek ko men 1 acc jew....awek ko jaga siang...ko plak jaga malam...so kurg dating..ble kurg dating..kurg la gejala masalah sosial...
    huhu

    Want to know who is the cutest person in this world??
    click here to find out

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by SHIMIZU View Post
    Pc ke laptop nei? adeh...ckp samar2 betul....

    kalo pc..wah..besar tue..nk angkut sna sni semata-mata nk men travian....senang citer...ko ngan awek ko men 1 acc jew....awek ko jaga siang...ko plak jaga malam...so kurg dating..ble kurg dating..kurg la gejala masalah sosial...
    huhu
    ekekeke tak de button like la shimi huahau, best reply

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •